reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
A ten spiworek podobno też zależy od dziecka u mojego w rodzinie ani u mnie żadne nie chciało w tym spac... Wiec mam 3 nowiutkie :D chyba ze moja również nie będzie chciała... to nie wiem w rożek będę ja zawijać :p

A mnie jakoś dziewczyny śpiworki nie przekonują :/ u Zuzki nie miałam i teraz raczej tez sie nie skuszę :/ powiedzcie mi Kochane czy dzidzius ma w nim dużo miejsca? Bo ja mam wrażenie, ze bardzo ograniczają ruchy... Natomiast przykrywalam Zuzke kołdrą i nigdy nawet ńie wpadłam na to, ze moze sie udusić albo że cos żle robię :/
kazdy ma inną opinie ale warto wszystkich wysłuchać bo są bardzo ciekawe :)

Ja tez od poczatku mialam przy obu corkach kolderki.Teraz rez mam z posciela minky .Taki maluszek nie jest w stanie naciagnac sobie kolderki na buzie .

reklama
Isia1982 ja mialam spiworki raczej z rego wzgledu, ze Kuba byl strasznym wiercipieta i ciagle pod kolderka byl odkryty;) a w spiworku zawsze mial cieplo i takie spiworki raczej nie ograniczaja zbytnio ruchow, nie sciskaja i sa raczej obszerne:) no i biorac pod uwage temp noca w naszej sypialni (nie wiecej niz 18 stopni) to bylo najlepsze rozwiazanie:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry