reklama
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Kustronka mysle ze przy karmieniu piersia bardziej przydadza sie pieluszki tetrowe. Ja zawsze podkladalam Malemu pod brodke bo nie raz mu bokiem jakas struzka poszla. Albo ulewal
Ja ciagle cos kupuje. Sporo rzeczy juz na zaś, bo wyprzedaze spore byly. Ale wyprzedaze na szczescie sie koncza to moze przystopuje troche
Teraz tylko szukam wkladu do kojca i znalezc nigdzie nie moge:/ a kojec wymienia nam bez problemu-tylko musze czekac jakies dwa tyg. Mam nadzieje, ze Olek nie bedzie chcial wyjsc wczesniej;D
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja ciagle cos kupuje. Sporo rzeczy juz na zaś, bo wyprzedaze spore byly. Ale wyprzedaze na szczescie sie koncza to moze przystopuje troche
Teraz tylko szukam wkladu do kojca i znalezc nigdzie nie moge:/ a kojec wymienia nam bez problemu-tylko musze czekac jakies dwa tyg. Mam nadzieje, ze Olek nie bedzie chcial wyjsc wczesniej;D
kamilaasami
kubusiowa ja tez tak sobie wmawiam - ze bez przecen nie kupie - a pozniej z cocodrillo wychodze z reklamówką z reszta wg mojego to jakims dziwnym trafem dla mnie promocje są cały rok
KubusiowaMama
Kamilaasami ciiiicho;D daj mi poudawac przed sama soba, ze jak sie wyprzedaze skoncza to ja przestane tyle kupowac
Zwlaszcza, ze ja kupuje wiekszosc na zaś, bo robie zakupy online, zamawiam do Mamy do Polski i dopiero 4 kwietnia Mama mi to przywiezie.
Volka swietne! I jakie tanie! Ja uwielbiam te misiowe rzeczy po Kubie mam taka kurteczke tylko biala
Zwlaszcza, ze ja kupuje wiekszosc na zaś, bo robie zakupy online, zamawiam do Mamy do Polski i dopiero 4 kwietnia Mama mi to przywiezie.
Volka swietne! I jakie tanie! Ja uwielbiam te misiowe rzeczy po Kubie mam taka kurteczke tylko biala
clodi
Kustronka ja sliniakow miałam chyba ze 30 albo więcej tylko że mój syn do 1 roku ulewał i to nie odrazu jak zjadł tylko tak nieregularnie. I żeby go nie przebierać 10 razy dziennie to śliniaki mu zakładałam
Bursztynek90
Fanti- jakie sliczne [emoji7] kolorowo!
Volka- ale wyhaczylas!!!! Zazdro! [emoji16]
Volka- ale wyhaczylas!!!! Zazdro! [emoji16]
reklama