reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Kustronka mysle ze przy karmieniu piersia bardziej przydadza sie pieluszki tetrowe. Ja zawsze podkladalam Malemu pod brodke bo nie raz mu bokiem jakas struzka poszla. Albo ulewal:p

Ja ciagle cos kupuje. Sporo rzeczy juz na zaś, bo wyprzedaze spore byly. Ale wyprzedaze na szczescie sie koncza to moze przystopuje troche;)

Teraz tylko szukam wkladu do kojca i znalezc nigdzie nie moge:/ a kojec wymienia nam bez problemu-tylko musze czekac jakies dwa tyg. Mam nadzieje, ze Olek nie bedzie chcial wyjsc wczesniej;D

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nowa.przeceniona z 60 na 10 zl :D

Załączniki

• 1455626229197.jpg
    1455626229197.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 90
Kamilaasami ciiiicho;D daj mi poudawac przed sama soba, ze jak sie wyprzedaze skoncza to ja przestane tyle kupowac :D
Zwlaszcza, ze ja kupuje wiekszosc na zaś, bo robie zakupy online, zamawiam do Mamy do Polski i dopiero 4 kwietnia Mama mi to przywiezie.

Volka swietne! I jakie tanie! Ja uwielbiam te misiowe rzeczy:) po Kubie mam taka kurteczke tylko biala:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kustronka ja sliniakow miałam chyba ze 30 albo więcej tylko że mój syn do 1 roku ulewał i to nie odrazu jak zjadł tylko tak nieregularnie. I żeby go nie przebierać 10 razy dziennie to śliniaki mu zakładałam

reklama
Fanti, ale Ty jesteś do przodu normalnie Kochana :) wyskoczyłaś przede mnie z przygotowaniami jak z procy ;)
Volka fajne zakupy :)

Do góry