reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
de941cd1623966ba45fafaa73b4220c6.jpg

Mój dzisiejszy zakup :D
Tatuś kocyk wybierał bo i miałam inny w koszyku

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam podobną torebkę z serii biedronkowej ale kupioną w lipcu
ImageUploadedByForum BabyBoom1455722032.350842.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1455722032.350842.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1455722032.350842.jpg
    87,3 KB · Wyświetleń: 164
Missoni tez bardzo fajna torba☺
MlodaMama tatuś wybrał super kocyk☺
Aliaolio to ty tez masz w domu takiego niejadka?ja już czasem nie mam siły, dzisiaj np zjadla przez cały dzień z 50g kaszki, na obiad 6 łyżeczek zupki i na deser banan i to całość jej jedzenia przez cały dzień ale siła jej nic wepchne...
Volka duże te twoje chlopaki☺mój synek ważył podobnie na roczek,może nie potrzebnie porównuje moje dzieciaczki,bo dziewczynki pewnie są tez drobniejsze

Wow,moje grubaski wazyly 12 na roczek haha. Teraz mają 4 lata i waza po 19 kg :p
Kurcze ale z was fajne mamusie ja nie pamiętam ile mój synek ważył na roczek, na dwa, wiem ile teraz waży a i tak za jakiś czas zapomnę. Synek ma 3,5 a waży 23 ale on jest wysoki i wygląda ok.

Mi podobna torbę z biedry mąż kupił te 2 lata temu, dla mnie okropny niewypał i chodziłam potem z moją dużą :sorry: teraz sobie typowa do wózka kupiłam z setką kieszeni i zobaczymy jak się skończy jej noszenie ;) przynajmniej jest duża, bo teraz będę nosić graty dla 2 dzieci

Moja ma prawie 2,5 i waży ok 13 kg tak już od paru ładnych mięsiecy, za to niektóre rzeczy na 104 juz jej zakładam, bo np za krótkie nogawki są w spodniach. Oczywiście z jedzeniem jest bardzo wybiorcza...

reklama
Ja nie mam niejadka, ja mam dżdżownice hihi
Na śniadanie zjadła dziś 2 jajka na miękko i kromkę chleba, później banana, pomarańczę i garść orzechów i kanapkę. Na obiad zupę kalafiorową - cały talerz i teraz ryż z kurczakiem i warzywami, a przed snem zje jeszcze kaszkę hihi
Ja nie wiem czemu ona nie tyje, bo je jak chłop :)

Polecam blw jeśli masz niejadka. Dzięki tej metodzie mała zaczęła jeść wszystko a za warzywami wprost przepada ;)

Do góry