reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Hah, znajac mnie to pewnie zapominalabym nawet, ze mam taka opaske a co dopiero o ustawianiu tam tych godzin :D

reklama
Manka masz jakis talent do wyszukiwania cudeniek - twoj synek bedzie najbardziej stylowym chlopcem w okolicy ;)

Kamila są aplikacje na telefon w ktorych możesz zapisywac kiedy dziecko bylo karmione - za friko, a telefon i tak sie caly czas trzyma przy sobie

Isia a wg poloznej czemu karuzeli nie wiesza sie nad glowa? Ja chyba mialam jakos w 1/3 dlugosci lozeczka, bo jak miala nad glowa to w sumie nic nie widziala ;) ale wtedy polozna nic nie mowila na jej temat ze zle wisi

U mnie tez karuzela bedzie, Lauruska zaczela sie nia interesowac moze jak miala z miesiac, ale bardziej jej sie podobala muzyka niz latające zabawki ;)

Volka jak ja bym chciala juz lozeczko w domu! A moj chce czekac do ostatniej chwili zeby sypialni nie zagracac, ech...

A to moje zakupy.
Volka lozeczko super.
Manka ciuszki git.

Załączniki

• 1455578559734.jpg
    1455578559734.jpg
    79 KB · Wyświetleń: 92
Karuzelka u nas pewno pojawi się później, Emilka zaczęła interesować się nią po miesiącu. Więc na już nie jest potrzebna.
Pory karmienia zapisywałam w zeszycie, teraz będę tak samo robić.
Ciuszki extra, ja wczoraj zakupiłam papcie :) ograniczam się, bo mam tego tyle, że boję się, że połowy nie założy.

reklama
A te śliniaczki to niezbędna rzecz? Zwłaszcza przy karmieniu naturalnym? Bo ja nie mam ani jednego :(
Laik ze mnie, a nie przyszła matka :D

Do góry