reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Isia zgadzam się na wszystko byle gejem nie został ;)

A wózek fajny.
Ja nie rodzę. Pierniczę. Jeszcze wózka nie mam.

A ja jak chce wkurzyć mojego M to mówię, że wolę żeby nasz syn był gejem niż ma być tak zmierzly i samotny jak bracia M...

Nasz wózek ma być w okolicach walentynek więc wrzuce fotki :)
Wozeczek super w sumie to mi się wszystkie wasze podobają :)
Fanti czeka na ten odpowiedni :)
Ja nie mam prześcieradła do wózka a do lozeczka mam na razie jedno

Przy Zuzce kupiłam kawałek bawełny czy jakiegoś takiego białego materiału i po prostu zawinelam pod materac. Nawet materiał nie był obszyty ;) nie wiedziałam, że są prześcieradła do gondoli hihi

ImageUploadedByForum BabyBoom1454622009.572642.jpg

Aaaaa, pierwszy prezent dla Gabrysia! Koleżanka uszyła i mi dziś przywiozła. Kocyk w bocianki, podusia (za gruba, ale bedzie na za kilka miesięcy) i żyrafka! Cudo! Zakochałam sie! :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454622009.572642.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454622009.572642.jpg
    384,4 KB · Wyświetleń: 159
Kustronka super prezent :)
Isia nie przymierza ale od jakiegoś czasu chce żeby jej coś konkretnego kupić. Jak jesteśmy w sklepie to chodzi i wybiera. A rano ubranie sobie wybiera. Jeszcze kilka miesięcy temu praktycznie zawsze było jej wszystko jedno, a sukienki musiały spełniać tylko jeden wymóg - dobrze się kręcić ;)
Teraz ma fazę na gwiezdne wojny i chce ubrania z nimi. Dla dziewczynek jest mało, to powiedziała że piżama może być chłopacka nawet...

reklama
Do góry