reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Isia zgadzam się na wszystko byle gejem nie został ;)

A wózek fajny.
Ja nie rodzę. Pierniczę. Jeszcze wózka nie mam.

A ja jak chce wkurzyć mojego M to mówię, że wolę żeby nasz syn był gejem niż ma być tak zmierzly i samotny jak bracia M...

Nasz wózek ma być w okolicach walentynek więc wrzuce fotki :)
Wozeczek super w sumie to mi się wszystkie wasze podobają :)
Fanti czeka na ten odpowiedni :)
Ja nie mam prześcieradła do wózka a do lozeczka mam na razie jedno

Przy Zuzce kupiłam kawałek bawełny czy jakiegoś takiego białego materiału i po prostu zawinelam pod materac. Nawet materiał nie był obszyty ;) nie wiedziałam, że są prześcieradła do gondoli hihi

ImageUploadedByForum BabyBoom1454622009.572642.jpg

Aaaaa, pierwszy prezent dla Gabrysia! Koleżanka uszyła i mi dziś przywiozła. Kocyk w bocianki, podusia (za gruba, ale bedzie na za kilka miesięcy) i żyrafka! Cudo! Zakochałam sie! :D

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454622009.572642.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454622009.572642.jpg
    384,4 KB · Wyświetleń: 161
Kustronka super prezent :)
Isia nie przymierza ale od jakiegoś czasu chce żeby jej coś konkretnego kupić. Jak jesteśmy w sklepie to chodzi i wybiera. A rano ubranie sobie wybiera. Jeszcze kilka miesięcy temu praktycznie zawsze było jej wszystko jedno, a sukienki musiały spełniać tylko jeden wymóg - dobrze się kręcić ;)
Teraz ma fazę na gwiezdne wojny i chce ubrania z nimi. Dla dziewczynek jest mało, to powiedziała że piżama może być chłopacka nawet...

reklama
Do góry