reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Nailie, kamila dzięki za odp. Ja już zwarta i gotowa miałam wyruszać na podbój lidla ale trochę mnie przystopowałyście :hmm:Nie mogę mieć luźno w obwodzie, bo mam wrażenie, że biust mi dołem ucieka. Jeszcze teraz pół biedy bo brzuch mam wysoko więc dobrze by mi zrobiło coś luźniejszego (teraz większość mam 75 i jest na styk) a miseczka to już zależy od producenta... U takich z szerokim wachlarzem do wyboru i to F,G... Ale kurcze podoba mi się wizualnie ten beżowy usztywniany z lidla... chyba przejadę się obczaić na żywo. I jeszcze duży kocyk podłogowy mnie kusi.

isia ja też polecam krzesełko do karmienia, takie jak wstawiała nailie jest pochylane, więc może być i dla młodszych 4-5 miesięcznych dzieci, które jeszcze nie siedzą.

reklama
ja tez polecam takie krzeselko. Przy Kubie uzywalismy od 5 miesiaca. Teraz na pewno zaczne wczesniej, bo bedzie stalo w kuchni jako lezaczek:) Mam wkladke dla malucha, rozklada sie praktycznie na plasko. Jest swietne. tylko zajmuje sporo miejsca. Mamy innej firmy, bez zabawek:)

kamilaasami udane zakupy:) az zaluje, ze u nas lidla nie ma:(

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Kamila ja tez dzis bylam w lidlu. W zyciu nie widzialam takiej kolejki ja kupilam skarpetki i ten dresik żółty chcialam stanik ale moje cycki za male na te miseczki narazie hehe

Krzesełka sprawdzają się wyśmienicie.. Oli w wieku 2 miesięcy w takim był już.. miał co prawda poduszkę pod pleckami i dupcią ale leżał w tym.. A jeśli ktoś ma miejsce to już obowiązkowo bym takie coś chciała..
Ja tym razem dostałam dwa krzesełka do karmienia z Ikei. Jedno jest u mnie jedno u mamy. I dlatego mam ten leżaczek..

Powróciłam z łowów. Zaryzykowałam 85 D. Faktycznie ogromniasty w sklepie się wydawał, ale w domu przymierzyłam i już w nim zostaję :) obwód mógłby być z 5 cm mniejszy, ale skróciłam ramiączka i nic nie wypada dołem, a nareszcie nic mi się nie wrzyna w żebra :) miseczka akurat z małym zapasem na powiększenie dystrybutorów i wsadzenie wkładki :p
Do tego koco-mata 115x115, jak zobaczyłam na żywo jaka jest gruba nie mogłam nie kupić mimo że totalnie nie mam miejsca na składowanie tych wszystkich gadżetów.
I hit "moje" pieluchy toujours (małe paczki, pieluchy cienka wersja) przecenione z 15 zł na 9,9 zł 34 sztuki :laugh2:Z tego mam największy rogal na twarzy, bo tej promocji akurat w gazetce nie było więc się nie spodziewałam.

Aha zapomniałabym o śmietanie Fatni :rofl: Tak zachwalała, że pilos do ubijania najlepsza to zobaczę jak zachowa się w moich rękach i znikomym talencie kulinarnym.

Ja tez sie dziś skusiłam na podbój Lidla. Normalnie szaleństwo.. Wzięłam (wydarlam!) ostatni komplet kołdry i poduszki i ostatni komplet poszewek na nie! Do tego jednen pajacyk i bodziaki z długim rękawkiem w dwupaku. Ale ludzi było, głownie baby.. Nie spodziewałam sie takiego szaleństwa :D
A staniki u nas juz były takie wielkie, powyżej 85D wszystkie, wiec sie nie skusiłam.

reklama
Uuuuu dziewczyny :D ja kiedyś poszłam do Lidla (były buty trekkingowe takie w góry nad kostke) kosztowały 60zł poszłam o 8...już był sklep otwarty ludzie to biegli do tych koszy doszłam do tego z butami PATRZĘ! !!!! Zaraz z początku jest mój rozmiar chycilam obrocilam się i idę do kasy a za chwilę czuję SZARPNIECIE babka +70 i mi wyrywa to pudełko...i drze ryja na pół sklepu TO A MOJE BUTY JA JE ZAUWAŻYŁAM PIERWSZĄ WIĘC ODDAWAJ!! Ja stałam jak wryta ludzie się Na nas gapia jak na jakiś idiotow zostawilam jej te buty i wyszłam... od tego czasu do Lidla chodzę przed południem albo po południu :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry