reklama
Dziewczyny muszę kupić lezaczek albo huśtawko-lezaczek.... Co polecacie bardziej? Chodzi mi o cosik takiego żebym mogła karmic Bartusia tymi wszystkimi marchewkami czy jabłkami i żeby to było poręczne i wygodne.... albo jeszcze bujaczek-leżaczek
kamilaasami
Fanka BB :)
Na reszcie udalo mi sie dodac zdjecia
dzis obrabowałam lidla
to są staniki do karmienia - jeden usztywniany jeden miękki, całkiem dobre jakosciowo jak na 28zł
a to już szaleństwo dla młodego - skarpetki po 10zł (3pary) spodenki 20zł (2pary) body 20zł (2pary) i rajstopki 10zł
tylko kupiłam rozmiar 62/68 bo nastepny 74/80 to chyba juz w lecie bedzie ? tak jakoś mi się wyliczyło
dzis obrabowałam lidla
to są staniki do karmienia - jeden usztywniany jeden miękki, całkiem dobre jakosciowo jak na 28zł
a to już szaleństwo dla młodego - skarpetki po 10zł (3pary) spodenki 20zł (2pary) body 20zł (2pary) i rajstopki 10zł
tylko kupiłam rozmiar 62/68 bo nastepny 74/80 to chyba juz w lecie bedzie ? tak jakoś mi się wyliczyło
kamilaasami
Kamila jak z obwodem tych staników? Faktycznie tak jak napisali, czy może jednak w rzeczywistości są węższe?
Ty docelowo szczupła czy plus size ?
ja jestem duża wziełam 90D (bo zawsze biore 90DD w esotiq) i troche przeszacowałam się - w obwodzie wychodzi jakies 95 czyli jeszcze wiekszy a miseczka jest ok - mniejszych staników praktycznie nie było, jakies C i 85 w obwodzie to były najmniejsze, ale to tylko na pare miesiecy karmienia wiec ewentualnie haftki sie doszyje
Sarna80
Isia ja mialam u corki lezaczek i do karmienia die sprawdzil. Mislam tez wtedy osobna bujaczke i ona ja uwielbiala. Tez bede chciala kupic, ale chyba używaną bo te co ki sie podobaja to sporo kosztują. Pocsfksm do czasu tzw. Carboot sale.
LilithGoth
Ja.jade.do lidla po ten śpiwór, mam nadzieje ze jeszcze bedzie
nailie
Isia jak dla mnie karmienie w leżaczku czy bujaczku było cholernie niewygodne, możesz zainwestować w coś takiego http://dino.sklep.pl/nowy/krzeselko...blSPdW3RSAxxLOAf0ZGMZ4lBvPh69dQZTQaAjj58P8HAQ ja mam takie krzesełko bez pałąka z zabawkami i córka do tej pory się mieści (inna sprawa że jest już "duzia" i ona będzie na normalnym krześle siedzieć )
Arusiowa ja rano wysłałam chłopa po ten stanik, kazałam mu wziąć 85c bo teraz taki noszę i jest wielgaśny! W obwodzie jest luźny, nic nie pije, a miski duże, zostawiłam go bo przy karmieniu i tak się spodziewam większego wypełnienia, niż jest teraz W poprzedniej ciąży też miałam ten sam rozmiar z lidla i jakoś bardziej przyległy, tzn mniejszy mi się wydaje.
Kamilaasami te ciuszki z lidla mają takie pokręcone rozmiary, że trzeba patrzeć na ten większy rozmiar, tzn jak masz 62/68 to spokojnie wypada jak większość 68 ubranek, do końca wakacji wystarczą
Arusiowa ja rano wysłałam chłopa po ten stanik, kazałam mu wziąć 85c bo teraz taki noszę i jest wielgaśny! W obwodzie jest luźny, nic nie pije, a miski duże, zostawiłam go bo przy karmieniu i tak się spodziewam większego wypełnienia, niż jest teraz W poprzedniej ciąży też miałam ten sam rozmiar z lidla i jakoś bardziej przyległy, tzn mniejszy mi się wydaje.
Kamilaasami te ciuszki z lidla mają takie pokręcone rozmiary, że trzeba patrzeć na ten większy rozmiar, tzn jak masz 62/68 to spokojnie wypada jak większość 68 ubranek, do końca wakacji wystarczą
Ostatnia edycja:
reklama
kamilaasami
hihi wiem własnie tylko nie wiem czy mi sie dzisiejsze zakupy upieką ... rachunek schowam bo jak to wszystko sie dodało to i tak 200zl wyszło a jak tak powyliczam ze to 10 tamto 20 to moze nie dostane zjebki A u was tez jest takie lidlowe szaleństwo ? ja na otwarcie nigdy nie ide bo sie boje stratowania przez staruszki poważnie walka o ogień i raz dostałam kulą od niepełnosprawnego tak ze mi sie gwiazdki w oczach pokazały dlatego czekam do 8:30 jak ten wielki szturm przejdzie tylko w tedy juz prawie nic nie ma ale dzis co 2ga babeczka w lidlu to ciezarna