reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Emi wszystko pod chłopaka kupowałam, bo strasznie chciałam mieć synka-dopiero w 5 mc okazało się, że dziewczynka. Więc większe rzeczy typowo dziewczęce, ale nie róż- bo nie lubię.

A ja dziś kupiłam na allegro kombinezon z polarkowy dla Tymcia za 2 zł plus przesyłka 3,49. Jak mi dojdzie to wrzucę fotkę.

Hehe nie znam...daleko mam.do niej...a duza jest? Moze jeszcze przed cc podjade
Obok bebe klubu jest Boboland to dwie hurtownie kolo siebie i dużo można tam kupić. W tym drugim masz największy wybór wózków i fotelików w Szczecinie ;) te hurtownie robią często promocje i wtedy jest tam dużo tanich rzeczy ;) przeważnie są na dzień dziecka ,święta itp ceny hurtowe dla wszystkich

Kurcze, wydawało mi sie ze nic nie mam takiego kupionego dla Bartusia a uzbierało mi sie tego całe łóżeczko az rzeczy wystają z niego :)

My tez bylismy w Pepco i pare rzeczy kupilam :)
I do Lilki koszulke ze Scooby Doo :)
20160131_155507.jpg
20160131_155555.jpg

Załączniki

• 20160131_155507.jpg
    20160131_155507.jpg
    383,3 KB · Wyświetleń: 213
  • 20160131_155555.jpg
    20160131_155555.jpg
    272,5 KB · Wyświetleń: 214
reklama
Edit super zakupy :-)

Ja też wczoraj kupiłam w końcu coś nowego dla synka, Bartuś miał taki sam komplet ale kupiłam jeszcze jeden żeby mieli pamiątki :-)

Nie mogę dodać zdjęcia :-( może jutro z komputera się uda

Ostatnia edycja:
Do góry