reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

Myla przy synku bardzo dlugo rozwazalam quinny. Chorowalam na 3kolowy. Ogladalam z kazdej str,czytalam opinie. Wozek lekki,zwrotny,maly. Spacerowka z kubelkowym siedziskiem co akurat mi sie podobalo bo mlody nie zjezdzal choc malutka. I budka tez mini.
Niestety nie kupilam trojkolowca ale sa tez quinny buzz 4 i na taki sie zdecydowalismy z tym ze odpowiednik polski. I spelnil wszystkie moje oczekiwania :)

Natasza przemyslalam ten mondo. Zakochalam sie w gondoli i spacerowce ale stelaz i kola mi sie nie podobaja. Zostaje przy mutsy. Jak polece do pl to tylko kupie gondole a fotelik i stelaz wezme ze soba i bedzie wszystko pasowac :)

Ja przy pierwszym bylam bardziej za kolorami. Teraz wszystko stonowane. Gust mi sie zmienil ;)

reklama
Patrzcie co upolowalam, prawie takie same jak moje !:D

Załączniki

• 1421523025828.jpg
    1421523025828.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 56
Kuklaki,to dobrze, ze go zmobilizowałaś :)my chyba też do ikei podjedziemy po jakąś komodę, patrzyłam w necie, ze najtańsze tam.
Natasza, w sumie to dla Ciebie to lepiej, ze jeszcze nie masz wszystkiego, bo co Ty bys zrobiła bez zakupów :-D

Myla trojkolowca bym nie wziela bo wlasnie jest niestabilny. Szczegolnie jak trz3ba wjechac na kraweznik. Ale zobacz quinny buzz 4. Rewelka :)

reklama
Hmm zalezy jaki trójkołowiec - mój mega stabilny.

A co do sterylizatora i podgrzewacza - jak dziecko na uu to niepotrzebny. Jak na butelce to jak najbardziej. Ja podgrzewacz mam od koleżanki i zaczelam używać jak rozszerzalam dietę o zupki itd. Wczesniej nie bylo potrzeby tak naprawdę

Do góry