reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Natasza a ja mialam wtecz odwrotne wrazenie co do spacerowki :) moze dlatego ze przy synku mialam bardzo kompaktowy wozek i ten mi sie naprawde duzy wydaje. Stasznie wysoko ta spacerowka jest na stelazu. Waham sie tez dlatego ze mi sie te przednie skretne kola takie duze wydaja...za duze.
Kurcze nie wiem...

Posciel super ja mialam podobna dla synka :)

Ja pościeli nie kupowałam z corcia tez. Tych ochraniaczy to sie bałam (wg mnie te sznurki sa niebezpieczne, w ochraniacz mozna sie zaplatać, przydusić, odcinają tylko dostęp powietrza i ograniczają przestrzeń) poduszka niepotrzebna, kołdry tez nie używam, w łożku młoda ma tylko spiworek i pieluszkę tetrowa.

Ja tez mam alergie na te misie i kolor bezowy dla dziecka ;-)

Hehe ja kupilam ta posciel a i tak spal tylko w spiworku. Ochraniacze mialam bo w duzym lozeczku takie malenstwo mialo przytulniej :)

Ja dzisiaj wanienke zakupilam:-) i szczotke do wlosow, i dostalam ta poduche, chyba ma steropian w srodku i nie jest zbita jak ten rogal co sie trzyma na brzuchu jak wstaniesz

Kuklaki, widzę, ze ruszyłas z kopyta i już na całego kupujesz :-) fajne zakupy i super, ze tą poduszkę już masz :-)

Natasza, ładne te kaczuszki, a myślałam, ze masz już wszystko :-D

reklama
Milia kazalam mojemu wziasc wolne dzisiaj bo ma przewaznie w niedziele i sklepy sa pozamykane. Bylismy tez zobaczyc w jednym sklepie za jakas komoda albo szafa ale nic nie bylo, trzeba bedzie do ikei podjechac.

Dziewczyny a czy kupujecie sterylizator i podgrzewacz do butelek?

Do góry