reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Vesunna w Międzylesiu będę rodzic. Moja ginka prowadząca tam jest i ogólnie ma super opinię :)
j
Pat, moja przyjaciółka tam rodziła i była bardzo zadowolona :) Zazdroszcze, że masz już podjętą decyzję, ja sie waham cały czas ;/

Dziewczyny, wczoraj przyszła gondola. Kupiłam używaną i nie żałuje - jest w super stanie. Oczywiście kot musiał już ją przetestować :)

Ja coś tam cały czas dokupuje z ubranek w lumpeksach, dziś między innymi takie cudo upolowałam.
Po wypłacie kupie łóżeczko, takie na 140 cm, z którego robi się tapczanik, mam nadzieję, ze na dłużej wystarczy :)

DSC_0629.jpg

DSC_0636.jpg

Załączniki

• DSC_0629.jpg
    DSC_0629.jpg
    11,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0636.jpg
    DSC_0636.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 61
Vesunna, haha, oczywiscie, że musiała przetestować :-D ja się śmieję, że moja tez będzie chciała spac w wózku i w łóżeczku:-D
Fajnie, że zakupy udane :-) też myslałam o tym większym łóżeczku, ale jednak zrezygnowałam, bo na początku będzie stało u nas i im mniej miejsca zajmie, tym lepiej.

A to moje pierwsze łupy z Tesco i z allegro :)

Załączniki

• DSC_0120 - Kopia.jpg
    DSC_0120 - Kopia.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0121 - Kopia.jpg
    DSC_0121 - Kopia.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0122 - Kopia.jpg
    DSC_0122 - Kopia.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0124 - Kopia.jpg
    DSC_0124 - Kopia.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0125 - Kopia.jpg
    DSC_0125 - Kopia.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0126 - Kopia.jpg
    DSC_0126 - Kopia.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0127 - Kopia.jpg
    DSC_0127 - Kopia.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0128 - Kopia.jpg
    DSC_0128 - Kopia.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0129 - Kopia.jpg
    DSC_0129 - Kopia.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0130 - Kopia.jpg
    DSC_0130 - Kopia.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 55
Vesunna fajnie ze juz masz gondole i pajacyk fajny.:tak:

Milia sliczne ciuszki:tak:, ja tak jak ty to najmniejsze lozeczko bo mala sypialnia i trzeba wszystko zmiescic:crazy:

reklama
Do góry