reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Doli ale mi chodzi o wszystkie zakupy a nie o t co do szpitala
ups sorry , jakoś zrozumiałam, że o szpital wybacz matko...
możesz sobie poszukac jakiejś listy np. Wyprawka dla noworodka. Co kupić przed urodzeniem się dziecka? | Puellanova ; Wyprawka dla dziecka - poradnik na temat ciąży i porodu - WzorowaMama.pl
albo zdac się na swoją intuicję, bo wiele na takiej liście jest rzeczy których się potem nie wykorzystuje...
możesz sobie poszukac jakiejś listy np. Wyprawka dla noworodka. Co kupić przed urodzeniem się dziecka? | Puellanova ; Wyprawka dla dziecka - poradnik na temat ciąży i porodu - WzorowaMama.pl
albo zdac się na swoją intuicję, bo wiele na takiej liście jest rzeczy których się potem nie wykorzystuje...
Ostatnia edycja:
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Szaj - dopiero za nie kase wpłaciłam mam nadzieje ze je otrzymam. Ja na fb buszuje. A ze mamy 3 wesela albo i 4 na ktorych musimy byc do tego komunia chrzesniaka wiec musze odpicowac dzieci.
Myla ja miałam z piewszym tylko musze przeszukac kompa. Pozniej poszukam bo teraz jak wlacze to i tak syn mnie wygoni
Myla ja miałam z piewszym tylko musze przeszukac kompa. Pozniej poszukam bo teraz jak wlacze to i tak syn mnie wygoni
Ostatnia edycja:
Kuklaki
Myla no kto jak kto ale ty nie powinnas potrzebowac takiej listy przeciez masz dwoje dzieci.
Tu masz filmik obejzyj moze pomoze
Wyprawka do domu dla dziecka - YouTube
Tu masz filmik obejzyj moze pomoze
Wyprawka do domu dla dziecka - YouTube
Myla Novak
Kuklak ja mam stare byki ty myślisz ze ja pamiętam co tam kupowalam
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Myla mam ale to sa pliki word i dosc obszere- jest ich trzy choc dwa chyba podobne bo na jednym wprowadzalam swoje notatki. Jesli chcesz to moge Ci na maila wyslac - sory ale nie cche mi sie tego narazie ogladc Ja z nich korzystalam ale nie do konca tylko to co mi pasowało a i tak z czesci rzeczy nie korzystalam. Na poczatek to rozwaznie te zakupy ale przy pierwszym dziecku to sie szleje teraz jeszcze nie myslalam co i jak.
Ostatnia edycja:
Myla Novak
Marela 3 pliki?? Pokaz co ty żeś wymozdzyla.
reklama
Myla Novak
Kurrrcze nie wiem jak w apce PV ci napisać.