reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

reklama
Władnie tez przegladam bo jak znajdę okazję to kupie Marco polo a jak nie to nowy Marcello. Bo Marcello używanego jeszcze raczej nie będzie :(

Pat, dokładnie, Marcello tylko nowy :-(
Bez fotelika na razie, bo fotelik jedynie cabriofix nas interesuje, a do tego chcemy bazę family fix, żeby była też na kolejny fotelik.
U nas Marcello jest po 1450 zł.
U mnie na olx bieda, musielibyśmy do Krakowa chyba podjechać, ale jak coś upatrzonego okazałoby się niewypałem, to kasa na benzynę w błoto i strata czasu, więc specjalnie mi się nie chce. Chociaż cały czas jeszcze przeglądam ogłoszenia, a nuż coś się znajdzie...

Jeszcze na Bebetto Nico Plus dobra cena była, bo 1150 zł, ale poczytałam opinie w domu i raczej odpada, a mężowi to jeszcze patent z obracaną rączką sie tak spodobał, że raczej tylko Coletto :-D Maxi Cosi mają super wózki, ale te ceny :-(

znalazłam komplet ale marco polo wiec starszy za tyle:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: MARCO POLO wózek głęboko-spacerowy z torbą + fotelik samochodowy do 13kg + baza ISOFIX

a marcello bez bazy ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: COLETTO MARCELLO (3w1): wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi Cabrio Fix + torba pielęgnacyjna, moskitiera i folia p/deszczowa GRATIS ale chyba można dokupić jak coś internetowo, no nie mało kosztuje
sama baza nowa ok 700 zł

milia ja sie będe tej bazy na isofixa pozbywać później ( mam na fotelik ten wiekszyz też z maxi cosi ta bazę ) bo mam fotelik roemer 9-18 więc nie potrzebne mi to

aaa ja to w ogóle chciałam caretero compass!

reklama
Doli, ten pierwszy jest niestety z bazą, która pasuje tylko do fotelików Coletto i właśnie z tym fotelikiem, więc odpada, a na ten drugi fajna cena, choc wczoraj mój mąż znalazł gdzieś całość za 2400 zł, tylko że oddzielnie wózek i oddzielnie fotelik i baza.My poszukamy jeszcze fotelika uzwyanego, widzę, ze przynajmniej na razie u nas z tym lepiej niż z wózkami, tylko na tą chwilę niestety spłukani jesteśmy, wiec obecne okazje przejdą nam koło nosa :( A bazę chętnie bym odkupiła, tylko że będę potrzebowała na kwiecień już :) bo nie chcemy pasami przypinać, ani teraz kupować tylko tej pierwszej, a potem zmieniać.

Do góry