reklama
Anemonne moim zdaniem dobrze robisz, ze jedno karmienie oddajesz bo po 1 dziecko uczy sie tez pic z butelki a po drugie uczy sie, ze ktos inny tez je karmi (u mnie karmili rodzice teściowie znajomi) i nie bedziesz miała problemów z wyjściem z domu
Z ta butla nie mislam styczności ale medela to świetna firma.
Z ta butla nie mislam styczności ale medela to świetna firma.
ja podklady mam zwykle z Absorgyn, dostalam od kolezanki ktorej zostaly wiec poki co nie kupowalam innych.
ja butelki mam narzie dwie, z aventa i tommy tipee.
Lei ja wlasnie stad przekonalam sie do zakupu laktatora, ze uznalam ze czasem przyda sie zeby ktos zostal z dzieckiem i mial ja w razie co jak nakarmic, no i tez to ze nie chce non stop karmic tylko z piersi, wiec warto chyba dziecko przyzwyczaic tez do butelki, zeby potem nie bylo problemu jak bede chciala juz przestac karmic. Dobrze wiedziec ze jednak chyba mimo ze dopiero bede mama to mam podobne myslenie jak inne doswiadczone juz
ja butelki mam narzie dwie, z aventa i tommy tipee.
Lei ja wlasnie stad przekonalam sie do zakupu laktatora, ze uznalam ze czasem przyda sie zeby ktos zostal z dzieckiem i mial ja w razie co jak nakarmic, no i tez to ze nie chce non stop karmic tylko z piersi, wiec warto chyba dziecko przyzwyczaic tez do butelki, zeby potem nie bylo problemu jak bede chciala juz przestac karmic. Dobrze wiedziec ze jednak chyba mimo ze dopiero bede mama to mam podobne myslenie jak inne doswiadczone juz
reklama