reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo-wykrawkowe cudności

O jak cudnie Anemonne! Tez nie zauważyłam paczuszki za pierwszym razem :-D

Ja z kolei używam zwykłych światełek takich na choinkę ledowych tylko na baterie. Sa mega wygodne! Mam jedne na przewijaku, drugie koło lozka i jedne w aucie co tez jest super bo jak jedziemy gdzies nocą/wieczorem to z siedzenia sobie pstrykam i widzę mloda a nie musze sie obracać i zapalać tego Górnego światełka. Plus moja córcia uwielbiała sie patrzeć na te lampki jak zahipnotyzowana. No i paczuszka 4-6€ :-D

Z przydatnych gadżetów dla zmotoryzowanych to polecam jeszcze lusterko do samochodu BeSafe Lusterko do obserwacji dziecka w podróży, produkcja: Besafe - Wózki dziecięce i foteliki samochodowe, meble dla dzieci oraz zabawki edukacyjne - BabyLand montuje sie ma zagłówku i widac swietnie dzieciątko.

Natasza ja nie pamietam juz...moze bedzie na ulotce? A tak w ogole to jeszcze nie urodziłaś a juz chcesz kropelki stosować, chyba ze do banana zamiast nutelli :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, jak jeszcze któraś nie kupiła podkładów poporodowych to polecam Wam z BabyOne. Najpierw kupiłam je a później z Belli. To te z Belli masakra. Ta wata zbila się w środek a bokami krew się lala. A te z BabyOne mają taśmę klejąca i są zupełnie inne. Takie jakby pikowane.

U mnie w pierwszej dobie po cesarce to istna powódź była. Jak jeszcze leżałam to pal licho bo bez gaci i miałam jakiś tam wielki podkład pod tyłkiem. Ale jak już wstałam to hulaj duszo. Jak szłam to za mną było czerwono.

Anulka wlasnie zamierzam zamawiac jutro w aptece wiec juz wiem czego nie brac;) tez kupilam zwyklw nocne Doli. Jakos nie wyobrazam sobie łazenia w tych grubych podkladach;/. W szpitalu ok jakos wytrzymam ale w domu nie wiem;)
Po cc tez tak leci?

Ja miałam w szpitalu takie duże lotniskowe ale teraz w domu to mam zwyczajne always nocne i jest ok.

Kupiłam taka butelkę Calma macie jakies doświadczenie z nią ? Podobno ten smoczek działa jak pierś i leci mleko dopiero jak ssak stworzy podciśnienie. Robię tak że w ciagu dnia przynajmniej jedna porcje odciągam i wytedy w nocy jededno karmienie robi Ka :) no i mozna z domuneyskoczyc na chwile :) ImageUploadedByForum BabyBoom1427573524.914341.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427573524.914341.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427573524.914341.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry