reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
A ja młodego raczej nie zabieram do sklepów z zabawkami. Nawet do apteki go chyba nie będę zabierać, bo tam jest taki kącik z zabawkami i on się potem nie chce z nimi rozstać ;-). On chyba nie rozumie, że nie może ich zabrać, bo nie są jego :sorry:

.....
Mam takie samo zdanie w temacie ilości zabawek co agutek:tak:
.......... Nie chiałabym by żyła w przekonaniu, że może mieć wszystko;-)

madzikm, nic dodać nic ująć :tak:, jak teraz mam wybrać kilka rzeczy na prezenty to staramy się aby były to bardzo przemyślane zabawki a często też takie, które ileś czasu temu "upatrzyliśmy"

My już mamy mniej więcej prezenty wybrane:
- na Mikołaja Maja dostanie komplet puzzli i słodycze od nas i wózek dla lalek od babci, a od drugiej babci dostała już sanki
- pod choinkę dostanie kuchnię z Biedronki od nas i babcia planuje kupić jakiś mikrofon albo magnetofon, w każdym razie coś z mikrofonem do którego można śpiewać, bo Maja ostatnio chodzi i śpiewa do ołówka :-D

Agutek i jak ten Kubus Puchatek Mala bawi sie tym ?Masz go w wannie przyklejonego czy tak na sucho sie bawi?Bo tak mysle czy Julce tego nie kupic,boje sie ,ze jak jej sie bedzie podobal to z wanny mi nie bedzie chciala wyjsc.Te miasteczko fajne ,ale u mnie tez by sie walalo po calym mieszkaniu,Jula wszedzie wszystko wynosi no a ja zbieram.:tak:

reklama
Kubuś sie sprawdza, przyklejony do wanny jest, mała całą kąpiel się bawi :tak:
Oczywiście na hasło, że koniec mówi, że nie, ale tłumaczymy, że teraz misiu, tygrysek i prosiaczek wędrują na swoje miejsce i trzeba zrobić im papa, i żegna się z nimi i normalnie daje się wyciągnąć z wanny :tak:

A co do toru to mam zamiar nie wyciągać wszystkich elementów (np. znaki, itp) tylko drogę i autka i będziemy chować :tak: A jak będzie rozwalać to trudno, w końcu to dziecko, niech szaleje póki może :-)

Do góry