reklama
A
Agutek
Gość
nasz domek jeszcze nie przyszedł
będzie na Mikołajki prezentem - jeśli dojdzie na czas
będzie na Mikołajki prezentem - jeśli dojdzie na czas
Lajla83
Fanka BB :)
Agnes bardzo fajna zabawka polecamTen domek Kubusia Puchatka ,wlasnie ogladalam na Allegro ,fajna zabawka chyba kupie mojej Malej takie cos.Bedzie fajny prezent:-)
Dziewczyny macie jeszcze jakieś propozycje mikołajkowe bo mam jeszcze do kupienia prezent od prababci i nie mam pojęcia co kupić kołyska fisher price odpadła bo mała jest ma tylko 40cm
A
Agutek
Gość
roksi nie pomogę, bo Natalka to już ma chyba wszystkie zabawki...może lepiej coś co nie jest zabawką a dziecku się przyda, coś do pokoju, nie wiem sama...wydaje mi się, że za dużo zabawek to niezdrowo...albo nie wiem jak rodzinka tak koniecznie chce coś dawać to np. niech wpłacają Natali na jakąś lokatę pieniądze...ja byłabym przeciwniczką by dostawała dużo zabawek.
Lajla83
hihi śmiałam się z m że młoda musi odkładać na wakacje bo trzeba zabulić za lot 1200-1500zł w końcu jak dorosły pasażer ma swoje miejsce i 20 kg bagażu
więc chyba nic już nie kupie tylko schowam jej kasę może jakieś ubranko na święta kupimy
więc chyba nic już nie kupie tylko schowam jej kasę może jakieś ubranko na święta kupimy
debiutantka
Marcówka 2007
Pojechałam do Tesco żeby kupic cos M. Tyle tych rzeczy jest ale w sumie ciężko cos wybrać. Poza tym ja zwykle patrzę gdzie co jest zrobione i oczywiście większość w Chinach. Choć chinszczyzna chinszczyźnie nierówna. W końcu kupiłam zestaw ciastoliny z pompką. W międzyczasie mąż szukał w necie pomysłów na prezent i namierzyl stronke (może znacie) gdzie ceny sa całkiem atrakcyjne (choć nie wiem czy na wszystko). Np. ta ciastolina 7 zl tansza. Mąż chce kupić lodemu jakis pojazdy firmy SIKU, które są solidne i chyba nie chińskie . Kupil mu kiedys taki mały traktor i bardzo był z siebie zadowolony. Własnie robimy rozeznanie i wybierzemy coś od nas i dziadków wtedy przesyłka się "rozłoży" na kilka rzeczy. Jakbyscie nie miały co chłopakom kupić to możecie rzucić okiem: Bajkowo - wszystko dla dzieci Lista produktów
madzikm
Mamy lutowe'07
dziś w Tesco od 22 jest -20% na wszystkie zabawki
taaa, jeszcze godzinne kolejki przy kasie i delikatnie mówiąc chaos
a o tym regale myśleliście? albo faktycznie odłożyć kaskę bo ubranek też raczej nie brakuje;-)
Mam takie samo zdanie w temacie ilości zabawek co agutek
Dziecko już nie wie czym się bawić i nie cieszy się z kolejnej dostawanej rzeczy bo to żadne święto skoro zdarza się tak często.
Często oglądamy z Zosią zabawki ale mówię jej, że dziś nic nie kupimy tylko podotykamy, posłuchamy jak grają itp. Nie chiałabym by żyła w przekonaniu, że może mieć wszystko;-)
reklama
Lajla83
kasa do świnki poszła może jakąś kreacje kupimy na świętataaa, jeszcze godzinne kolejki przy kasie i delikatnie mówiąc chaos
a o tym regale myśleliście? albo faktycznie odłożyć kaskę bo ubranek też raczej nie brakuje;-)
Mam takie samo zdanie w temacie ilości zabawek co agutek
Dziecko już nie wie czym się bawić i nie cieszy się z kolejnej dostawanej rzeczy bo to żadne święto skoro zdarza się tak często.
Często oglądamy z Zosią zabawki ale mówię jej, że dziś nic nie kupimy tylko podotykamy, posłuchamy jak grają itp. Nie chiałabym by żyła w przekonaniu, że może mieć wszystko;-)
obawiam się że jak mój m się nie pohamuje to córcia moja będzie żyła w takim przekonaniu