reklama
Lajla83
Fanka BB :)
to tak jak u nas wodę wypuszczę z wanny a młoda leży jeszcze i się drze żeby ją nie wyjmowaćJakbym kupiła takie coś, to młody by zamieszkał w wannie
A
Agutek
Gość
kaskada tu masz na allegro te zabawki Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam to właśnie dlatego, że mała lubi zabawy w wannie a nie mamy żadnej zabawki, tylko zwykłe kubki, więc umilę jej jeszcze bardziej czas spędzony w wannie, a co :-)
ja kupiłam to właśnie dlatego, że mała lubi zabawy w wannie a nie mamy żadnej zabawki, tylko zwykłe kubki, więc umilę jej jeszcze bardziej czas spędzony w wannie, a co :-)
Ewelina z Bydgoszczy
Jakbym kupiła takie coś, to młody by zamieszkał w wannie
a ja wiem, że Piotrus dostanie to od cioci i tez sie boję że spod prysznica, to on juz nie wyjdzie
madzikm
Mamy lutowe'07
a ja wiem, że Piotrus dostanie to od cioci i tez sie boję że spod prysznica, to on juz nie wyjdzie
właśnie też prysznic mamy i się zastanawiam czy to zda egzamin...
nalewacie wody do brodzika i zatykacie?
my zatyczki nie mamywięc Zosia tak na stojaka, jej rozrywką są bicze wodne
A
Agutek
Gość
madzikm a nie możesz kupić zatyczki?
taplanie się w wodzie i "pływanie" to fajna sprawa i oszczędność wody ;-)
madzikm
Mamy lutowe'07
madzikm a nie możesz kupić zatyczki?
właśnie ciągle zapominamy bo mamy niestandardowy rozmiar, ale obiecuję sobie, że kupię
dałam się ponieść presji kupowaniaco chwilę coś przytargam dla Zosidrobiazgi: układankę, grę, wiersze Tuwima - czytamy przed snem, rewelacja:-)
niech się już skończą te promocje w supermarketach
reklama
Sandi
ooo skad ja to znam??to tak jak u nas wodę wypuszczę z wanny a młoda leży jeszcze i się drze żeby ją nie wyjmować
dokladnie u nas tez!u nas w wannie królują kubeczki i przelewanie wody z jednego do drugiego