reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
elahar, sanki u nas z pasami muszą być bo mój diabełek opuści je w najmniej oczekiwanym momencie :baffled: a poza tym lekkie chciałam a co do naszej zimy to też zdecydowaliśmy się na szybki zakup bo nie wiadomo ile jeszcze śneigu będzie, różnie to bywa ostatnimi laty

a i jeszcze to będzie:
BLACK&DECKER Kosiarka Elektryczna Smoby (489732607) - Aukcje internetowe Allegro

Z tymi pasami to dobry pomysł. Moja też strasznie zwiercona ale całe szczęście sanki są niskie i śnieg miękki więc może nie będzie źle. Zobaczymy.

Kosiarka całkiem fajna. Madzia też jakiś sprzęt dostanie bo ciocie coś planują zakupić :-)

my sanki mamy już z zeszłego roku, młoda dostała od dziadkow i ani razu nie wykorzystaliśmy
mamy drewniane na metalowych płozach z oparciem

znikopis fajna sprawa, mała bardzo lubi malować, ale teraz częściej na kartkach lub w kolorowance
ale zdecydowanie polecam :tak:
od dziadków dostanie właśnie taki wielki bo u nich nie ma :-)

a na dniach mam jechać z moją mamą na zakupy bo prosiła żeby doradzić jej co młodej kupić
jakoś na razie nie mam pomysłu :rolleyes2:

kupiłam wczoraj małej na allegro takie coś

kubus1.jpg

reklama
Do góry