reklama
pooka
Mama marcowa 2007
wow....mąż się spisał!
ja bym się takiego gestu nigdy nie doczekała, a wręcz uważałby, że skoro we dwoje się pokłóciliśmy to wina leży po obu stronach i ja też powinnam przepraszać
bardzo bardzo tak samo no moze niekoniecznie zaraz musze przepraszać, ale on tym bardziej nie
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
U nas też się to nie zdarza na co dzień. Akurat tym razem tak wyszło .wow....mąż się spisał!
ja bym się takiego gestu nigdy nie doczekała, a wręcz uważałby, że skoro we dwoje się pokłóciliśmy to wina leży po obu stronach i ja też powinnam przepraszać
blueberry77
Pochwalę się co kupiłam dla córeczki kumpla:
A
Agutek
Gość
ale się zdziwiłam jak to zobaczyłam i że autorką jest blue
dopiero potem doczytałam opis
dopiero potem doczytałam opis
Ewelina z Bydgoszczy
Fanka BB :)
Blu sliczne ciuszki,
a u nas w rodzinie, ani jednej dziewuszki, a czasami, jak widzi sie właśnie takie sliczności to aż chciałoby sie kupować
a u nas w rodzinie, ani jednej dziewuszki, a czasami, jak widzi sie właśnie takie sliczności to aż chciałoby sie kupować
blueberry77
No właśnie, dlatego podesłałam koledze linka z nadzieją że coś wybierze i chociaż sobie pooglądam . Bo to od tego samego sprzedawcy, co moje NEXTy.Blu sliczne ciuszki,
A w ogóle to się okazało, że bardzo fajna babka - mam przesyłkę gratis i jeszcze mi obiecała, że jak NEXTy nie dojdą do wtorku, to wyśle te malutkie ciuszki oddzielnie i też nie będę musiała nic dopłacać. Bo znajomi wyjeżdżają na przyszły weekend i chciałam żeby dostali te ciuszki wcześniej, żeby sobie mogli je zabrać na wyjazd. A jeszcze oprócz tych rzeczy na zdjęciach kupiliśmy sweterek i 2 pary spodenek, w sumie z moimi rzeczami wyszło 200 zł.
Ostatnia edycja:
madzikm
Mamy lutowe'07
cudne ciuszki blue:-)
a to u nas hit, na polu i w domu
LITTLE TIKES 4855 SAMOCHOD COZY COUPE POJAZD (452459584) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
a to u nas hit, na polu i w domu
LITTLE TIKES 4855 SAMOCHOD COZY COUPE POJAZD (452459584) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
reklama