reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

reklama
wow....mąż się spisał!
ja bym się takiego gestu nigdy nie doczekała, a wręcz uważałby, że skoro we dwoje się pokłóciliśmy to wina leży po obu stronach i ja też powinnam przepraszać :-D

bardzo bardzo tak samo :tak: no moze niekoniecznie zaraz musze przepraszać, ale on tym bardziej nie :no:

Pochwalę się co kupiłam dla córeczki kumpla:

448498112

448491740

448489881

Blu sliczne ciuszki:tak:,
a u nas w rodzinie, ani jednej dziewuszki:no:, a czasami, jak widzi sie właśnie takie sliczności to aż chciałoby sie kupować:rolleyes2:
No właśnie, dlatego podesłałam koledze linka z nadzieją że coś wybierze i chociaż sobie pooglądam :-D. Bo to od tego samego sprzedawcy, co moje NEXTy.

A w ogóle to się okazało, że bardzo fajna babka - mam przesyłkę gratis i jeszcze mi obiecała, że jak NEXTy nie dojdą do wtorku, to wyśle te malutkie ciuszki oddzielnie i też nie będę musiała nic dopłacać. Bo znajomi wyjeżdżają na przyszły weekend i chciałam żeby dostali te ciuszki wcześniej, żeby sobie mogli je zabrać na wyjazd. A jeszcze oprócz tych rzeczy na zdjęciach kupiliśmy sweterek i 2 pary spodenek, w sumie z moimi rzeczami wyszło 200 zł.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry