reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo!

Ewelina, mnie się też wydaje że nasze dzieci są za małe jeszcze na takie rzeczy, zwłaszcza że to jest strasznie droga zabawka. My kupiliśmy młodemu kolejkę, ale taką zwykłą za 40 zł, więc nie będzie nam bardzo żal jak ją zepsuje ;-).

czy ta zwykła kolejka jest podobna do tej tzn mi chodzi o to ze własnie
szukam kolejki z bajki Tomek bo synek to az skaczę i robi ciuch ciuch jak widzi ta bajke wiec wymysliłam zeby mu kupic cos podobnego do Tomka hehehheh

reklama
Blueberry bardzo ładne te rzeczy:tak: Ale faktycznie nie tanie, tzn. ta czapka z szalikiem.

A mąż ma gest:-). Fajnie tak dostac kwiaty i to jeszcze do pracy... Ciekawe co sobie współpracownicy pomyśleli :-D.

Blueberry bardzo ładne te rzeczy:tak: Ale faktycznie nie tanie, tzn. ta czapka z szalikiem.
No ale w sumie sama czapka jakaś ładna kosztuje ponad 20 zł, a Coccodrillo czapki zimowe widziałam na Allegro po 40 zł :szok:. A tu mam jeszcze szalik i rękawiczki, więc chyba nie tak najgorzej :-). Tak to sobie tłumaczę ;-)

A mąż ma gest:-). Fajnie tak dostac kwiaty i to jeszcze do pracy... Ciekawe co sobie współpracownicy pomyśleli :-D.
Koleżankę z pokoju wtajemniczyłam, kolegi dzisiaj nie było. A jak ktoś do nas przychodził, to składał mi życzenia :-D:-D:-D. A ja tajemniczo mówiłam, że nie mam urodzin ani imienin :cool2:.

Koleżankę z pokoju wtajemniczyłam, kolegi dzisiaj nie było. A jak ktoś do nas przychodził, to składał mi życzenia :-D:-D:-D. A ja tajemniczo mówiłam, że nie mam urodzin ani imienin :cool2:.[/QUOTE]

wspaniałe:-):szok::-)

mój jak chce się pokajać to zdarza mu się kupić różę;-)

reklama
wow....mąż się spisał!
ja bym się takiego gestu nigdy nie doczekała, a wręcz uważałby, że skoro we dwoje się pokłóciliśmy to wina leży po obu stronach i ja też powinnam przepraszać :-D

a co do cen - to faktycznie sama czapka w cocco kosztuje 38zł bodajże, także niedużo dałaś :-)

Do góry