reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
hej! Byłam dzisiaj na malutkich zakupach. No i są 3 nowe ciuszki. A oto one....

ten sweterek podoba mi się bardzo. Ale spodnie też są fajne. Nie mogłam się zdecydować co wziąć, więc wziełam obydwie te rzeczy:-)

ja też teraz szaleję z zakupami, bo zaczęły się przeceny. głównie kupuje dla siebie. choć wczoraj zakupy zrobiliśmy wyłącznie dla małżonka: dwie pary spodni i sweter. dzisiaj kupiłam dla siebie biała bluzkę. a jutro idziemy po buty dla męża.

oczywiście w sklepach tłumy :szok:

Oj ja tez musze się rozjerzeć za jakimis ciuszkami dla siebie:-) no i chcialam jakies fak=jne dresy dla Wojtka kupic ale wszedzie jakies takie beznadziejne widze a jak ju zsa ladne to niestety dla dziewczynki:-D

Fredko - ciuszki sliczniusie - wszystko mi sie baaardzo podoba- szczegolnie spodnie!..no i sweterek..ach bluzeczka tez słodziutka!..sama tez nie mogłabym sie zdecydowac:)

ogladałam wiadmoosci na pl stacjach - moze i Wy równiez widziałyscie w TV co sie tu w UK dzieje..słowo istny obłed na ptk zakupów..przeceny nawet do 90%..........oczywiscie szalelismy i my:sorry2:choc z głowa..nie kupowalismy w mysl zasady bo tanie..by nie nazbierac "gratów"

Fredko, bardzo ładne ciuszki :tak:
O wyprzedażach w UK i nie tylko - słyszałam... i zazdroszczę :-) U nas w sklepach nawet nie powinni używać tego słowa... Najczęściej jest to tylko 25-30%, a poza tym często najpierw cena nienaturalnie wzrośnie, a potem dopiero robią z tego obniżkę :baffled: A np. w Stanach przeceniają ubranie z 90$ na 25, a ludzie narzekają, że w tym roku słabe przeceny :-D

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Zla jestem strasznie bo mi sie pralka popsula buuuuuuuuuuuuuuu
Ale coz 8 lat juz miala wiec ----- ??? No i trzeba kupic nowa ale jaka i tu do was mam wielka prosbe bo wiadomo najlepsze to co sprawdzone napiszcie kochane jakie macie pralki i jak sie sprawdzaja :tak: please :-(

reklama
Fredka - super ciuszki, szcegolnie sweterek,
ja jak bylam na zakupach to nic nie moglam z wyprzedazy znalezc, albo rozmiar 34 albo 44....
w koncu kupilam sobie czarna koszule z nowe kolekcji w Zarze.
kakaw - my mamy hovera 3 lata juz i jestesmy zadowoleni:)

Do góry