reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

joł Pati..bardzo, bardzo, bardzo bym chciała..ale pewnie dupa blada i odpada...nie mam jak sie do Ciebie dostac..tzn..teroetycznie moze i jest gorzej praktycznie..busy, autokary- nie!z małą:no:sama:no:..loty do Ciebie jak patrzyłysmy jakies drogie:crazy:..ale nie mówie nie:-D..moze jakis rycerz na białym koniu mnie do Ciebie zagalopuje:rofl2:

bardzo ciesze sie na ten wyjazd do PL..
wczoraj rozmawiałam po prawei 2 miesiacach z psióła która jak pisałam ur przed moim wylotem synka...az popłakałam sie ze szczecscia. teraz odliczam dni do 16 grudnia- przylatują moi rodzice, będą do..jakos 3 albo 6 stycznia ..Urlop chyba cały wkorzstają:-D..a potem kilka dni i my z Duśka sie pakujemy..smutnoi mi tylko, ze bez Adama..Razem do PL lecimy dopiero w lipcu:sorry2:..

reklama
My tez buty z Bartka kupilismy i mlody w nich pomyka:)) pierwszy raz jak zalozyl to zaraz gleba byla bo nie przyzwyczajiny do takich wysokich...

i widze ze temat sanek, my myslelismy o drewnianych z oparciem dopoki nie zobaczylam tych bobslejow Mamootowych:)))) - super!!!

Pati - fiolet piekny:))))))))

Pati ja te schodki kupiłam i w te pędy sprzedałam. Mimo zapewnień producenta nie da się tych schodków wyrególować i miałam jakiś za wysoki sedes i schodek zamiast prosty to był pod skosem. Ale pomijając to jeśli sedes jest odpowiedniej wysokości to jest to całkiem ok. Kuba lubił włazić i złazić i myśle że z tymi schodkami szybko załapałby naukę czystości

Pati, wygląda super.

Aniu, my chcemy właśnie coś w stylu tych plastikowych bobslejów kupić. Ale najpierw spróbujemy w Decathlonie, a jak tam nie będzie to uderzę na allegro.

Mamoociki dajcie kniecznie znac jak cos wypatrzycie fajnego do zjezdzania zimowego w decathlonie albo innym sklepie:-):-):-):-)

Mamoociki dajcie kniecznie znac jak cos wypatrzycie fajnego do zjezdzania zimowego w decathlonie albo innym sklepie:-):-):-):-)

Jasne! Mieliśmy w ten weekend uderzyć do decathlonu, żeby zobaczyć czy są jakieś porządne sanki, ale jak mnie zmogło ciążowo, to tylko bym spała i wstać mi się nie chciało. A mój małż mnie raczej zachęcał do leżenia niż do wstawania. :-)
Ale czas leci, a sanki same się nie kupią.

reklama
Do góry