reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Kakaw, to ja może Ci powiem, czego NIE powinnaś kupować :-D My dostaliśmy w prezencie ślubnym pralkę Zanussi. Co prawda mamy ją już ponad 5 lat i w zasadzie ani razu się nie zepsuła, ale raz mieliśmy małą awarię - wezwaliśmy pana do naprawy, a jego pierwsze słowa brzmiały "A po co wy kupiliście sobie takie g....." :-D:-D:-D Okazuje się, że te pralki są dość tanie, ale jak już się zepsują, to od razu są do wyrzucenia, bo części do nich są tak drogie, że nie opłaca się nic robić... U nas na szczęście był tylko zapchany filtr, ale tak głęboko, że całą pralkę nam rozkręcił, zanim się do tego dostał :baffled:
A co do pralek z suszarką - nie wiem jak to jest teraz, ale kiedyś bardzo nie polecano tego połączenia. Lepiej kupić dwa oddzielne urządzenia, tyle że to większy koszt, no i miejsca więcej potrzeba...

reklama
ja w pl mam 6-cio letnia juz pralke bosc-a - bezawaryjna! ani rau nam sie nie popsuła(no teraz juz rok nie uzywana praktycznie jest-tyle co jestem w PL)
a tu mam aquarius -a z suszarka - dla mnie super rozwiazanie..choc nie nie do konca- rzeczy sa bardzo wygniecione:baffled:

Hehe-Kakaw wlasnie chcialam polecic Ci Miele... Tu w De ta firma w sprzetach jest nr1.Wlasnie szwagier kupil sobie ostatnio pralke tej firmy...Ma super funkcje i z wygladu jest niesamowita... A my kupilismy wlasnie tej firmy odkurzacz bo w testach tez byl super....Ja tam wole kupic raz a dobrze...Tesciowa odkurzacz ma juz 8 rok a pralke prawie 7 ....

co do długoletności sprzętów ja nie mam ich jakoś długo bo dopiero od 2 lat mieszkamy na swoim i wtedy kupowaliśmy całe AGD, wcześniej niestety korzystaliśmy z urządzeń u tesciowej :-(
ale przyznam szczerze że wybierałam to co mi się z funkcji podoba, a potem patrzyłam na cene i firmę.. ogólnie i tak uwazam że sprzet AGD jest cholernie dorogi jak na nasze polskie zarobki

Kakaw my mieliśmy pralko-suszarkę , suszarki rzadko używałam bo prądu ciągnęła jak smok , ale to było 10 lat temu,była z firmy Arko i służyła nam 9 lat ,teraz pewnie są energooszczędne, a fajnie mieć takie cudo :tak::-)

reklama
Do góry