Dzięki dziewczyny za porady, ale w sumie, jaki model nie kupie to będzie dobry
pojawiły się sie prawie wszystkie modele
z czego sie ciesze bo
przegladlam tez neta i tam nic tylko polecają MIELE i MIELE a droga jak.......... •nie powiem, co
a inne odradzaja .....ale na szczescie jestescie
WY
My mieliśmy Whirlpoola przez 8 lat i tez nie narzekałam ( na ale jak jak poszlo pierdziu to....... juz byl koniec
)
Swoja droga to przez myśl przechodzi mi również pralko- suszarka tylko nie wiem jak sie spisują ( ma ktoś???) Bo pomimo 3 pokoi niestety nie ma gdzie suszyć -- przydąłby sie czwarty (taki gospodarczy)
Gdzie nie powieszę tego prania (mam taka suszarkę stojącą) to Sandrulec zaraz mi pościąga i podepta
ach?.. Tak mi ten mój skarb pomaga
Tak w sumie to wszystko sie zaczyna sypać, bo my z racji dość długiego stażu małżeńskiego mamy wszystko, co najmniej kilkuletnie a bywają tez rzeczy kilkunastoletnie
Pralkę chciałam naprawić, ale koszt duży 500- 600 zl no i nie wiadomo, kiedy sie znowu zepsuje wiec trzeba kupić nowa, ale pan, który naprawia pralki powiedział mi ze niestety robią teraz rzeczy takie,. żeby starczały na krótki czas -----nie tak jak dawniej a to po to żeby trzeba było częściej wymieniać
IRMA Fajne to polaczenie kuchenki ze zmywarka,. kurcze u mnie zmywarka to pól kuchni zajmuje.