witam witam w tej czesci forumahh te wszytkie nasze dzieciaczki to takie eleganckiePatrycja odnajduje u ciebie podobny gust w ubieraniu Noemki do tego w jaki ja sposob ubieram Jazzy haha no bo w holandii asortyment podobny do tego w niemczech co?np. ta kurtke zielona co ma Noemka z H&M moja bedziemiala czerwona bo jutro na zakupy mam czasnawet ma taka sama bluzeczke w kwiatuszki z dlugim rekawem jaka prezentowalas na zdjeciu tylko ze rozowasklep zeeman tak? tam naprawde sa ladne ciuszki i wcale nie drogie (bodajze widzialam te sliniaczki tam)porobie fotki to tez sie pochwalepozdrawiam wszystkie modelki i modele
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Stokrotki racja-kup zwykle lozeczko,moze i najtansze ale zainwestujcie w dobry materac...Ja wogole proponuje kupic Wam lozeczko ktore pozniej mozna przerobic na zwykle lozko...Ja cos takiego mam...Jak niunia bedzie juz starsza znemontujemy boczki-czyli szczebelki i zostaje normalne zwykle lozko dzieciece...Te lozeczka maja rozmiar 140/70...wiec jest duze...
Ja dostalam to lozeczko od brata mojego Adama i nie bede dlugo trzymala tego lozeczka bo zbytnio mi sie nie podoba,ale Wy napewnoznajdziecie jakies sueranckie co moze poslozyc z 4 lata...
Ja dostalam to lozeczko od brata mojego Adama i nie bede dlugo trzymala tego lozeczka bo zbytnio mi sie nie podoba,ale Wy napewnoznajdziecie jakies sueranckie co moze poslozyc z 4 lata...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
bbquuenPL- dokladnie kupowalam to tam...:-) a znalazlam ten sklep calkiem przypadkowo...i ceny maja tez niziutkie...w sam raz na tak szybko rosnace szkraby...Wyszukalam tu wiecej takich sklepow... Kolezance tak spodobaly sie co niektore ciuszki ze teraz wioze dla niej kilka sztuk ktore dodatkowo chce podarowac jako prezen na chrzciny...Czasami mam wrazenie ze sa tu w niektorych sklepach tansze rzeczy jak w polsce w lumpeksach...:-)
Dziewczyny a ja tak zastanawiam sie co zrobic na wyjezdzie tzn. wybieramy sie na sabbatical do Stanford na 3-4 miesiace i tak mysle czy kupic tam takie lozeczko turystyczne na ten okres czy raczej pojechac do Ikei i zakupic najtansze zwykle lozeczko (mamy wynajete umeblowane mieszkanko wiec lecimy tylko z walizkami z ciuchami i z wozkiem). Patrzac na te turystyczne to wydawalo mi sie ze one sa na krotkie drzemki ale wiem ze ludzie uzywaja ich tez jako zwyklych lozeczke(szczegolnie tu w USA) ale mnie jakos ten pomysl nie przekonuje. I w sumie nie wiem co lepsze bo turystyczne orzyda sie i potem ale dla wygody Julka chyba lepiej stracic troche kasy ale kupic cos normalnego
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
tak czytam wasze rady i myślę ze jak znajde porządny materac to kupie te kojec-łóżeczko, bo to chyba głównie o materac chodzi zeby był dobry
Cicha, mój Wojtek w wakacje przez prawie 1,5 miesiąca spał w turystycznym łóżeczku. I nie było żadnych problemów. Ja uważam, że łóżeczko turystyczne jest bardzo przydatne i sądzę, że jeszcze długo na wszystkie wyjazdy będziemy je zabierać.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A do nas wreszcie dotarł nasz wyczekiwany fotelik Wojciaszkowi bardzo sie spodobał to jego pierwsze chwile nanim jak tylko został zmontowany
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
O lala ale Wojtuś ma cacuśne krzesełko do jedzenia ( bardzo podobają mi się kolory - świetne)
reklama
Podziel się: