reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny-dzieki,dzieki,dzieki...!!!!!! a dzis kupilismy golf dla niuni...jak znajde chwile to ubiore modelke i zaprezentujemy...Teraz lecimy zrobic ostatnie zakupy do polski...zapas mleka,obiadkow i innych niezbednych rzeczy...

o i musilam cos kupic jeszcze no...:wściekła/y: no nie wytrzymam jak raz wyjde i z czyms nie wroce...tanie bylo i nie moglam sie oprzec...

P1010021_4.JPG

i taka koszula...np do tych jeansow co ostatnio kupilam...

P1010023_3.JPG

golf zapomialam sfotografowac ale pewnie wkleje jakies zdjecie Noemi w najbizszym czasie...:-)

ni​

Dziewczyny mam pytanko. Chcemy kupic Zosi łóżeczko bo bidulka nie ma swojego kącika do spania i śpi z nami .Rozglądałam się już ,oglądałam standardowe łózeczka i niechcący wypatrzyłam taki kojec-łóżeczko i sama nie wiem . Mniej więcej wygląda to tak http://www.allegro.pl/item142725964_lozeczko_turystyczne_przewijak_regul_wysokosci.html

Sama nie wiem ,może któraś z was też ma takiecoś i może mi conieco napisać . Ogólnie to podoba mi się to łóżeczko bo można ściagnąć "deske" na której się śpi i wówczas słuzy jakokojec. Hmmmm samanie wiem..... Możecie coś doradzić

Stokrotki mamy takie łózko - stoi u moich Rodziców i Miki w nim śpi w ciągu dnia, jak jest u nich. Jak na razie jest super i mysle, że nasz synek jest z niego zadowolony. Nie widze wad - może któraś z dziewczyn ma inne doświadczenia?
I faktycznie fantastycznie sie składa i mozna zabrać ze soba na jakiś wyjazd.

Stokrotki, my też chcieliśmy kupić Martusi łóżeczko turystyczne, żeby miała gdzie spać jak pojedziemy do rodziców, ale po obejrzeniu kilku zrezygnowaliśmy. Te łóżeczka mają materacyk taki, żeby można go było złożyć- i na tych miejscach do składania jest sam materiał, więc jak materacyk jest rozłożony to są górki i dołki, może nie taka znowu przepaść między nimi ale zawsze, ja osobiście nie chciałabym na czymś takim spać, i stwierdziliśmy, że Martusia też nie będzie, już wolimy, żeby na wyjazdach spała z nami. Nie wiem, może są łóżeczka turystyczne, które mają inny materacyk, ale my widzieliśmy tylko z takim. Jak masz możliwość to obejrzyj sobie takie łóżeczko w sklepie, wtedy łatwiej będzie Ci podjać decyzję, zawsze jak się samemu pomaca i obejrzy to lepiej niż tylko w necie popatrzeć :-)
A, i jeszcze jedno- jeśli Zosieńka ma w nim spać na codzień, to może zastanówcie się jednak nad tradycyjnym łóżeczkiem z porządnym materacem. Już nazwa wskazuje- turystyczne- a więc raczej nie do codziennego użytku. Kasi Mikołaj śpi w takim łóżeczku w ciągu dnia i jest OK- ale jeśli dziecko ma w nim spać zawsze, to nie wiem...

A, i jeszcze jedno- jeśli Zosieńka ma w nim spać na codzień, to może zastanówcie się jednak nad tradycyjnym łóżeczkiem z porządnym materacem. Już nazwa wskazuje- turystyczne- a więc raczej nie do codziennego użytku. Kasi Mikołaj śpi w takim łóżeczku w ciągu dnia i jest OK- ale jeśli dziecko ma w nim spać zawsze, to nie wiem...

Tak Stokrotki - Kasia napisała bardzo ważną rzecz - Miki śpi w turystycznym 1-2 drzemki w ciągu dnia w u nas ma tradycyjne łóżeczko z grubym materacem. Faktycznie jeśli to ma być stałe miejsce spania Zosi to równiez odradzam i zachęcam do kupna tradycyjnego.
Ps. Przepraszam, że nie napisałam tego w poprzednim poście.:zawstydzona/y:

reklama
Te łózeczko co oglądałam w sklepie nie ma składanej tej deski na której się śpi. To nie jest dokładnie takie jak na załączniku . Nie jest turystyczne . Jednak masz racje Kasiu K. bez porządnego materacyka to nie da rady bo mi też się wydaje że średnio wygodne by było ( więc jakby co to materac też bedziemy kupywać ). Dziekuje dziewczyny , dobrze posłuchać rad bo wówczas człowiek wie naco ma zwracać uwage:-)

Do góry