reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczyny-dzieki,dzieki,dzieki...!!!!!! a dzis kupilismy golf dla niuni...jak znajde chwile to ubiore modelke i zaprezentujemy...Teraz lecimy zrobic ostatnie zakupy do polski...zapas mleka,obiadkow i innych niezbednych rzeczy...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
o i musilam cos kupic jeszcze no... no nie wytrzymam jak raz wyjde i z czyms nie wroce...tanie bylo i nie moglam sie oprzec...
i taka koszula...np do tych jeansow co ostatnio kupilam...
golf zapomialam sfotografowac ale pewnie wkleje jakies zdjecie Noemi w najbizszym czasie...:-)
ni
i taka koszula...np do tych jeansow co ostatnio kupilam...
golf zapomialam sfotografowac ale pewnie wkleje jakies zdjecie Noemi w najbizszym czasie...:-)
ni
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Dziewczyny mam pytanko. Chcemy kupic Zosi łóżeczko bo bidulka nie ma swojego kącika do spania i śpi z nami .Rozglądałam się już ,oglądałam standardowe łózeczka i niechcący wypatrzyłam taki kojec-łóżeczko i sama nie wiem . Mniej więcej wygląda to tak http://www.allegro.pl/item142725964_lozeczko_turystyczne_przewijak_regul_wysokosci.html
Sama nie wiem ,może któraś z was też ma takiecoś i może mi conieco napisać . Ogólnie to podoba mi się to łóżeczko bo można ściagnąć "deske" na której się śpi i wówczas słuzy jakokojec. Hmmmm samanie wiem..... Możecie coś doradzić
Sama nie wiem ,może któraś z was też ma takiecoś i może mi conieco napisać . Ogólnie to podoba mi się to łóżeczko bo można ściagnąć "deske" na której się śpi i wówczas słuzy jakokojec. Hmmmm samanie wiem..... Możecie coś doradzić
Stokrotki mamy takie łózko - stoi u moich Rodziców i Miki w nim śpi w ciągu dnia, jak jest u nich. Jak na razie jest super i mysle, że nasz synek jest z niego zadowolony. Nie widze wad - może któraś z dziewczyn ma inne doświadczenia?
I faktycznie fantastycznie sie składa i mozna zabrać ze soba na jakiś wyjazd.
I faktycznie fantastycznie sie składa i mozna zabrać ze soba na jakiś wyjazd.
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
DZIĘKUJE KASIU :-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Stokrotki, my też chcieliśmy kupić Martusi łóżeczko turystyczne, żeby miała gdzie spać jak pojedziemy do rodziców, ale po obejrzeniu kilku zrezygnowaliśmy. Te łóżeczka mają materacyk taki, żeby można go było złożyć- i na tych miejscach do składania jest sam materiał, więc jak materacyk jest rozłożony to są górki i dołki, może nie taka znowu przepaść między nimi ale zawsze, ja osobiście nie chciałabym na czymś takim spać, i stwierdziliśmy, że Martusia też nie będzie, już wolimy, żeby na wyjazdach spała z nami. Nie wiem, może są łóżeczka turystyczne, które mają inny materacyk, ale my widzieliśmy tylko z takim. Jak masz możliwość to obejrzyj sobie takie łóżeczko w sklepie, wtedy łatwiej będzie Ci podjać decyzję, zawsze jak się samemu pomaca i obejrzy to lepiej niż tylko w necie popatrzeć :-)
A, i jeszcze jedno- jeśli Zosieńka ma w nim spać na codzień, to może zastanówcie się jednak nad tradycyjnym łóżeczkiem z porządnym materacem. Już nazwa wskazuje- turystyczne- a więc raczej nie do codziennego użytku. Kasi Mikołaj śpi w takim łóżeczku w ciągu dnia i jest OK- ale jeśli dziecko ma w nim spać zawsze, to nie wiem...
A, i jeszcze jedno- jeśli Zosieńka ma w nim spać na codzień, to może zastanówcie się jednak nad tradycyjnym łóżeczkiem z porządnym materacem. Już nazwa wskazuje- turystyczne- a więc raczej nie do codziennego użytku. Kasi Mikołaj śpi w takim łóżeczku w ciągu dnia i jest OK- ale jeśli dziecko ma w nim spać zawsze, to nie wiem...
Tak Stokrotki - Kasia napisała bardzo ważną rzecz - Miki śpi w turystycznym 1-2 drzemki w ciągu dnia w u nas ma tradycyjne łóżeczko z grubym materacem. Faktycznie jeśli to ma być stałe miejsce spania Zosi to równiez odradzam i zachęcam do kupna tradycyjnego.
Ps. Przepraszam, że nie napisałam tego w poprzednim poście.
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Te łózeczko co oglądałam w sklepie nie ma składanej tej deski na której się śpi. To nie jest dokładnie takie jak na załączniku . Nie jest turystyczne . Jednak masz racje Kasiu K. bez porządnego materacyka to nie da rady bo mi też się wydaje że średnio wygodne by było ( więc jakby co to materac też bedziemy kupywać ). Dziekuje dziewczyny , dobrze posłuchać rad bo wówczas człowiek wie naco ma zwracać uwage:-)
Podziel się: