reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Zosi najbardziej z zabawki też podoba się metka , cała reszta mogła by nie istnieć hihihihi
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mam i chust i nosidełko ja wole nosić Wojtka w chuście plecy wcale mnie nie bola chusta to mój najlepszy zakup:-) mój maż natomiast woli nosić wojtka w nosidełku bo jest mu wygodniej i też nie bolą go plecy jest poprostu dobrze zaprojektowane i ciężar rozkłada sie równoSylwia, wygląda strasznie fajnie, no i piękne kolory. Ja tylko mam wątpliwości czy moje plecy by to wytrzymały. Ty nosisz czasem Wojtka w chuście, dobrze pamiętam? A co na to Twoje plecy? Bo mi w klasycznym nosidełku wysiadają. Czy w chuście ciężar rozkłada się inaczej?
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
ja tez czesto nosze Zosiew chuście i tak jak Sylwia pisze ja tez lepszego zakupu niezrobiłam jak kuono chusty:-) :-) . mam problem z korzonkami i czesto bola mnie gnaty , chusta jest moim wybawieniam .pozatym swietnie spisuje sie w sklepie na zakupach i na krótkich "poznawczych" spacerkach. no i jak u nas jest niezastapiona w usypianiu kiedy zosia naprawde ma problem z zasnieciem. naprawde polecam :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja mam bebe lulu model lulu nie wyobrazam sobie życia bez chusty a jak porozmawiasz z prababcią to moze nauczy cie wiazać tak chuste;-) ja już kilka razy spotkawszy starsze panie słyszałam jak to sie robi, uwielbiam takie opowiesci często spotykam takie fajne babcie na spacerkach.
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
My też mamy taką jak Sylwia i jeszcze taką z chusta.pl - oby dwie świetne .POLECAM !!!! kosztują niewiele a są niezastapione:-)
reklama
Ja mam wlasnie dwie na oku i nie wiem ktora wybrac (obie chyba w miare podobne jesli chodzi o zasade do bebelulu)przy czym druga zasadniczo bardziej w moich kolorach:
eBay: Khaki Lei Hawaiian Print Ring Sling Carrier Baby (item 270061049629 end time Dec-04-06 15:29:06 PST)
eBay: Cocoa Green BABY Toddler Urban Pouch Sling *NEW* Cortez (item 150065107574 end time Dec-05-06 13:46:41 PST)
Mamoot mnie przy nosidelku po kilku godzinach nie plecy a ramiona bola;-)
eBay: Khaki Lei Hawaiian Print Ring Sling Carrier Baby (item 270061049629 end time Dec-04-06 15:29:06 PST)
eBay: Cocoa Green BABY Toddler Urban Pouch Sling *NEW* Cortez (item 150065107574 end time Dec-05-06 13:46:41 PST)
Mamoot mnie przy nosidelku po kilku godzinach nie plecy a ramiona bola;-)
Podziel się: