reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Wiecie co ja tak sobie czasami yśle że troche przesadzam z tym kupowaniem , że jesteśmy zagadzetowani , bo tak na dobrą sprawe bez wielu rzeczy moglibyśmy świetnie funkcjonować .......... No ale z drugiej strony na to patrząc to wkońcu nasze pierwsze dziecko i pokusa kupna czegoś tam jest większa niż rozsądek...........:-) .
A tak nawiasem, myslałyście już o prezencikach na Święta Bożego Narodzenia. Mi po głowie chodzi bujawka ale do świąt jeszcze troszke więc może coś innego sobie ubzduram ;-)

reklama
My to w sumie już wstępnie prezent na święta mamy (chociaż pewnie jeszcze coś dojdzie) - bo korzystaliśmy z mega promocji w Carreofurze - było taniej niż na allegro :) zabawki może mało oryginalne ale wg mnie baaaaaaaaaardzo fajne - Od nas garnuszek na klocuszek a od moich rodziców Szczeniaczek uczniaczek - i powiem wam ze w szczeniaczku Karol już się zakochał - bo oczywiście musieliśmy wypróbować...szczeniaczek stoi zapakowany na szafie i Karol kilka razy dziennie puszcza w jego stronę promienne uśmiechy...a czasem go zdejmujemy i śpiewamy kilka piosenek...i nawet Lolek sam naciska!!! wiem że to bez sensu że to ma być prezent :) ale wniosek taki że dziadkowie będą musieli jeszcze coś dokupić co będzie niespodzianką!!!
A zabawek też mamy mnóstwo i postanowiłam troszkę przystopować bo wieloma i tak się nie bawi a walają się wszędzie...a ma swoje preferencje - po pierwsze gazety po druge piloty po trzecie klawiatura po czwarte prysznic po piąte miseczka z kolorowymi cukierkami!!! Ewentualnie może jeszcze byż auto fishera, parę ulubionych grzechotek i książeczki z piszczkiem...pozostałe zabawki są obdarzane zazwyczaj jedynine drobnymi chwilami uwagi...

a takie cos kupilam wczoraj-w H&M

czapka-tylko 5 euro... :tak:

P1010006_7.JPG

P1010007_4.html

P1010004_4.JPG

i takie jeansy-ktore kupilam za smieszna cene bo tez jakies niecale 5 euro poniewaz byly przecenione...chyba jeszcze pojde po takie fajowe zielone bojowki tylko ze rozmiar 80 bo nie bylo juz 74 a 68 to takie w sam raz...

P1010011_5.JPG

P1010010_2.JPG

reklama
Do góry