reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Uwaga-bede sie chwalic:-D:-DSorry dziewczyny za jakosc tych fotek ale cos zaczal nawalac nam aparat...heh.to czas na nowy:-)

P1010058_1.JPG

P1010057_5.JPG

P1010069_2.JPG

A tu pierwsza skarbonka Noemi...:-D

P1010087_1.JPG

a tu nowe rajstopki i bluzeczka...

P1010083.JPG

P1010078_1.JPG

P1010075_2.JPG

P1010072_2.JPG

Patrycjo krzesełko fajoskie (my jeszcze nie myslimy o takim zakupie) a rajstopki wystrzałowe :-)
Co do wÓzka to ma śpiworek taki odczepiany , kosztował 339złoty . Zależało mi głównie na tym aby był lekki i "zgrabny" - no i taki jest ;-) :-)

Patrycja krzesełko super bardzo mi sie podoba a tak na marginesie ile Noemi ma wzrostu.Bo jak tak patrze jak stoi to wydaje mi sie że jest chyba o głowe wyższa od mojej Martynki.Pozdrowionka :)

reklama
Stokrotki super wózek, bombowy kolor! Patrycjo zakupy pierwsza klasa, ale rozpieszczasz Noemi:)))

Do góry