reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Też sie zastanawiałam jak to działa.
A ja skusiłam się na Flippera i mogę wam z czystym sumieniem polecić. Jest super

Jeszcze nie wiem bo na razie Kuba z racji choroby nie był jeszcze kąpany. Ale wydaje się że będzie ok bo to jest duży fotel. Tylko na zdjęciach wydaje się mały.
Na razie była sucha zaprawa na dywanie i Kuba był wniebowziety :-)

Sylwia ja tez slyszlam o tym wynalazku i widzialam go na zywo u jednej z lipcoweczek. Ponoc rzeczywiscie dzieci to bardzo lubia tyle ze to chyba jakos do pol roku? Teraz to chyba taki Flipper bylby bardziej praktyczny i chyba przyjemniejszy bo daje szanse na bezpieczne siedzenie a jednoczesnie pozostawia chyba niezla swobode ruchu.

Kasiu kubeczki są boskie!!!!!! my chcemy takie kubeczki zrobić na dzień dziadka i babci a do tego kalendarz ze zdjęciami Zosi
Jesteśmy teraz w Polsce i pokusiłam się na kupno wózka , spacer ówki , oto ona

Co do naszego pojazdu to tak beatko kupiliśmy go w Irlandii , też myślałam ze jeszcze zawcześnie na taki wynalazek ale nasza Zosia jest wyjątkowo sztywna , moge się pokusiś o stwierdzenie ze juz sama świetnie daje sobie rade z siedzeniem więc potrafi utrzymac równowage . Pozatym nie przesiaduje w tym całe dnie więc zakup trafiony ;-) no i mam chwile dla siebie jak ja w niego wsadze :-) ;-)

Kasiu wózek jest poprostu jak pióreczko , a w porównaniu z moim poprzednim kolosem to jak powietrze:-) . No i taki zgrabniutki , swietnie sie prowadzi ehhh, obu jak najdłuzej nam słuzył . No i chciałam przy okazji "pochwaliC się " że Zosia zaczeła siedzieć grzecznie w wózku na spacerkach (bo wcześniej to nie było o tym mowy) - wi ęc mamy za soba mały spacerowy sukcesik ;-)

reklama
Sylwia tez kiedys prawie skusilam sie na to "wiaderko",ale nawet pani w sklepie powiedziala ze to szczerze niewygodne...Ciezko umyc dziecko,zero swobody ruchu itd...

Stokrotki milo Was widziec...Zoskowa fura swietna....Widac ze sie podoba...Macie do niej tez pokrowiec na nozki?I jesli to nie tajemnica to jaka cena tego cacka?Ladne kolory...mi juz moje kolory wozka sie opatrzyly...Ale na wozek to nie dam zlego slowa powiedziec...:-) Zastanawiam sie nad zmiana czerwieni na roz...Tylko cholipa 100 euro za to chca...:szok: ale wygladalo swietnie...Czern z rozem...

a my dzis bylismy kupic krzeselko do karmienia,ochraniaczo-spiworek na nozki do naszej spacerowki,kupilismy tez juz smoczki uspakajajace 2-ki,rajstopki,bluzeczke i balona napelnionego helem...coz bardziej od balona interesujaca jest wstazka na ktorej sobie wisi...:-) pozniej pochwalimy sie fotkami:-D

Do góry