reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Patrycjo- świetanskie zakupy- Wszystko takie piękniusie!!! a kozaczki- ha- moje sie przy Neomkowych chowają:eek:ba to Neomi są wypasione!:)

Rusalo jakby co to jeszcze byly ...;-) nawet w innych kolorach...dzis z checia zalozyclam je Noemi na spacerek...Tez mi sie widza jak cholera...i chyba kupie jeszcze kremowo brazowe...;-):-D

Cześć !!!!!!!!!!!
mam pytanie zbliża się zima :-( i nie wiem jaki rozmiar kombinezonu kupić dla mojego synka ,mam zamiar zakupić go na allegro myślałam o rozmiarze 72 ,jednak dzisiaj zgłupialam ,bo koleżanka ktora ma córcię młodszą od Kuby o 2 tygodnie mówi ,że już teraz ubiera jej 72 i na zimę musi kupić wiekszy.Pomóżcie mamy dzieciaczki w podobnym wieku więc może już ogladacie się za cieplejszymi ubrankami.Myslałam o kombinezonie z firmy Coccobello.
pozdrawiam:-)

Emiete-Ja wcale nie kupuje kombinezonu...Uazam ze tylko bedzie przez niego krzyk i problem...Ja kupuje spiworek...Mam juz jesienna kurteczke,kupie jakies ocieplane spodnie i gotowe...Latwiej jest wsadzic dziecko do takiego spiworka jak w kombinezon...no i jak na moje ruchy nie beda takie skrepowane...No i wlasnie...te rozmiary...Niby 72 a wypada jak 62 i jak tu kupic cos by pasowalo na dluzej...:-) Czesto mi sie trafia ze rizmiary nie sa takie jak byc powinny i najgorsze w tym to ze jak juz tak sie trafi to sa to ciuszki zakupione w polsce...No i rzecz jasna nie mam kiedy wymienic...i tak przepadna...No ale kazdy kupuje co chce i jesli wolisz kombinezon to chyba lepiej taki z odpinanymi bucikami mi sie wydaje...ze tak szybko szkrab nie wyrosnie...

patrycja 24 berlin :-)
dzieki za rady właśnie ten kombinezon jest z odpinanymi bucikami jest też fajny z tym ,że odsówa sie po obu stronach do polowy nózek ,tylko te rozmiary...:-D

Emiete ja nie patrzę na rozmiar tylko na oko...a najlepiej zmierz dokładnie jakiś ciuszek który jest na niego dobry i porównaj z tym kombinezon- na pewno powinien być sporo większy bo musisz jeszcze go pod spód ubrać no i będzie pewnie potrzebny jeszcze przez parę miesięcy...
A na wiek dziecka nie patrz- ja już bym raczej porównała wagę i wzrost - Karolek ma 66 cm i waży około 7200 - mamy kombnezon 68 który jest ledwo i jeden 74 który mam nadzieję spokojnie wystarczy do końca zimy, z tym że są to raczej takie trafne rozmiary a z tym bywa różnie, jak miałąm już ten 68 który jest ledwo ledwo i chciałam kupic większy to patrzyłam nie tylko na podany rozmiar ale normalnie pomierzyłam długość od ramienia do końca nogawki i rękawy - żeby był sensownie dłuższy niż ten co mamy

Emiete - rozmiary ubranek sa bardzo rozne, niektore firmy maja zawyzone rozmiary a niektore zanizone, trezba mierzyc...
A to fotki z ostatnich zakupow Matiego..

reklama
Do góry