:-) :-) :-) :-)Zreszta jak dla mnie w czym nie ubrana to zawsze piekna
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Rusalo jakby co to jeszcze byly ...;-) nawet w innych kolorach...dzis z checia zalozyclam je Noemi na spacerek...Tez mi sie widza jak cholera...i chyba kupie jeszcze kremowo brazowe...;-)
emiete
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Cześć !!!!!!!!!!!
mam pytanie zbliża się zima :-( i nie wiem jaki rozmiar kombinezonu kupić dla mojego synka ,mam zamiar zakupić go na allegro myślałam o rozmiarze 72 ,jednak dzisiaj zgłupialam ,bo koleżanka ktora ma córcię młodszą od Kuby o 2 tygodnie mówi ,że już teraz ubiera jej 72 i na zimę musi kupić wiekszy.Pomóżcie mamy dzieciaczki w podobnym wieku więc może już ogladacie się za cieplejszymi ubrankami.Myslałam o kombinezonie z firmy Coccobello.
pozdrawiam:-)
mam pytanie zbliża się zima :-( i nie wiem jaki rozmiar kombinezonu kupić dla mojego synka ,mam zamiar zakupić go na allegro myślałam o rozmiarze 72 ,jednak dzisiaj zgłupialam ,bo koleżanka ktora ma córcię młodszą od Kuby o 2 tygodnie mówi ,że już teraz ubiera jej 72 i na zimę musi kupić wiekszy.Pomóżcie mamy dzieciaczki w podobnym wieku więc może już ogladacie się za cieplejszymi ubrankami.Myslałam o kombinezonie z firmy Coccobello.
pozdrawiam:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Emiete-Ja wcale nie kupuje kombinezonu...Uazam ze tylko bedzie przez niego krzyk i problem...Ja kupuje spiworek...Mam juz jesienna kurteczke,kupie jakies ocieplane spodnie i gotowe...Latwiej jest wsadzic dziecko do takiego spiworka jak w kombinezon...no i jak na moje ruchy nie beda takie skrepowane...No i wlasnie...te rozmiary...Niby 72 a wypada jak 62 i jak tu kupic cos by pasowalo na dluzej...:-) Czesto mi sie trafia ze rizmiary nie sa takie jak byc powinny i najgorsze w tym to ze jak juz tak sie trafi to sa to ciuszki zakupione w polsce...No i rzecz jasna nie mam kiedy wymienic...i tak przepadna...No ale kazdy kupuje co chce i jesli wolisz kombinezon to chyba lepiej taki z odpinanymi bucikami mi sie wydaje...ze tak szybko szkrab nie wyrosnie...
Emiete ja nie patrzę na rozmiar tylko na oko...a najlepiej zmierz dokładnie jakiś ciuszek który jest na niego dobry i porównaj z tym kombinezon- na pewno powinien być sporo większy bo musisz jeszcze go pod spód ubrać no i będzie pewnie potrzebny jeszcze przez parę miesięcy...
A na wiek dziecka nie patrz- ja już bym raczej porównała wagę i wzrost - Karolek ma 66 cm i waży około 7200 - mamy kombnezon 68 który jest ledwo i jeden 74 który mam nadzieję spokojnie wystarczy do końca zimy, z tym że są to raczej takie trafne rozmiary a z tym bywa różnie, jak miałąm już ten 68 który jest ledwo ledwo i chciałam kupic większy to patrzyłam nie tylko na podany rozmiar ale normalnie pomierzyłam długość od ramienia do końca nogawki i rękawy - żeby był sensownie dłuższy niż ten co mamy
A na wiek dziecka nie patrz- ja już bym raczej porównała wagę i wzrost - Karolek ma 66 cm i waży około 7200 - mamy kombnezon 68 który jest ledwo i jeden 74 który mam nadzieję spokojnie wystarczy do końca zimy, z tym że są to raczej takie trafne rozmiary a z tym bywa różnie, jak miałąm już ten 68 który jest ledwo ledwo i chciałam kupic większy to patrzyłam nie tylko na podany rozmiar ale normalnie pomierzyłam długość od ramienia do końca nogawki i rękawy - żeby był sensownie dłuższy niż ten co mamy
reklama
Podziel się: