reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Disiaj polecialm na zakupy zeby sie juz nie przeziebic wiecej...I kupilam sobie sweterek, golf i plaszcyk krotki w HM
a Matiemu kobinezonik taki jesienny misiaczek w Kappalu, byl po 99 ale mam znizke 25% bo mam karte ich, to dorzucilam rekawizki i razem wyszlo 97zl
I jeszcze czapa i rajtuzki w hm...
jestem happy:)):-):-):-) na razie wszystkio schnie, jak wyschnie to porobie fotki i wkleje
Dzisiaj byla szlafroczkowa niedziela i Mati ma zdjatko w szlafroczku...jutro wkelje jak zgram:))));-);-);-);-)
Na razie kombinezonu na zime nie kupilismy ale mam upatrzony w hm, taki szary bez odpinanych bucikow..z misiem w srodku:))))
A spiworek mamy..tzn z tapicerki z gondoli mozna zrobic spiworek do spacerowk...pewnie za miesiac juz trzeba bedzie, bo Mati wyrosnie z gondolki...:))Spacerowka ma jeszcze taki ochraniacz na nozki, takze Matiemu powinno byc cieplo w nozki:)))

A u nas w 5 10 15 były ładne ale polarkowe - raczej jesienne a ja chciałam cos typowo na zime i byly takie super....ale kremowe - jak dla mnie to troche za jasne chociaz poza tym wygladały super (z tego co pamietam po 69,90 albo jakos tak...) chyba jestem za wybredna :)
ale moze lepiej - moze ten marquity nam wystarczy i nie ma sensu wydawac na nastepny...

Ale kupilam niuni fajowe kozaczki...no przynajmniej mnie sie podobaja bardzoooooooo:-D i dwie bliuzczki kupilysmy +dwie na prezent,grzechotke do wanny ktora niunia od razu polubila bo lekka...:) No i musialysmy kupic juz duza butelke bo juz ciezko z miejszymi..jak naleje 150 ml wody to juz ciezko wspypac mleko...:baffled: jutro wkleje fotki kozaczkow...:-D

A o to kilka rzeczy ktore wctoraj kupilysmy...:-)

P1010111.JPG

P1010108_1.JPG

P1010109_1.JPG

P1010093_1.JPG

Z tym kolorkiem ;-) to zawsze tak jakos wyjdzie...Bo jak cos wynajde fajnego w innym to przewaznie za male...A ja bardzo lubie ja np w czekoladowo-rozowym albo ciemna zielen cos ala khaki...Zreszta jak dla mnie w czym nie ubrana to zawsze piekna:-D

reklama
Do góry