reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
my tez mamy szlafroczek dla Otylki ale rozmiar 86 wiec jeszcze troszkę w szafie poczeka, ale moze to dobrze, bo jak juz bedzie ganiac to tak akurat będzie na wieczory))
kombinzony zimowe tez mamy, jeden 68, ale cos mi sie wydaje ze bedzie taki dobry akurat na jesień i jeden 74, a po nowym roku to się zobaczy, czy w większe trzeba bedzie się zaopatrzyć.
ale ogolnie ubieranie w ciepłe ciuszki to mortega jak dla mnie....
kombinzony zimowe tez mamy, jeden 68, ale cos mi sie wydaje ze bedzie taki dobry akurat na jesień i jeden 74, a po nowym roku to się zobaczy, czy w większe trzeba bedzie się zaopatrzyć.
ale ogolnie ubieranie w ciepłe ciuszki to mortega jak dla mnie....
patrycja24berlin
Ania ciuchy bomba!!!!!!!
A ja wlasnie sie zastanawiam czy kupic kombinezon czy lepiej spiworek jakis fajny do wozka...bo w aucie w kombinezonie za cieplo i jak juz to tylko bym ubierala na spacery...A i wygodniej dla Noemi bo nie bedzie stresu przy ubieraniu...a dla mnie tez bo jak gdzies pojdziemy to szybciej ubiore i rozbiore...
A ja wlasnie sie zastanawiam czy kupic kombinezon czy lepiej spiworek jakis fajny do wozka...bo w aucie w kombinezonie za cieplo i jak juz to tylko bym ubierala na spacery...A i wygodniej dla Noemi bo nie bedzie stresu przy ubieraniu...a dla mnie tez bo jak gdzies pojdziemy to szybciej ubiore i rozbiore...
aniasorsha
dz\iewczyny, które nie maja kombinezonów - w 5-10-15 widzialam promocje: urocze kombonezoniki po 39,90. Sliczne!! Plakalam, ale nie kupilam, bo Ola ma już 4. Maż by mnie chyba z domu wyrzucił, jakbym z piatym wróciła
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja mam tylko dwa kombinezoniki więc może się skuszę na trzeci;-) , spiworek też mam i jest zdecydowanie lepszy właśnie do samochodu bo ma specjalna dziurke do fotelika.
aniasorsha
Ja to mam tyle kombinezoników, bo dostałam w prezencie. Moja mama nie mogła się zdecydować, który jej się najbardziej podoba Z najsłodszego Ola niestety już wyrasta, a jeden zupełnie mi się nie podoba, więc go nawet pewnie nie założę. Ale reszta - cudo A od przybytku głowa nie boli
My mamy dwa ale jeden 68 i się zastanawiam przy codziennym horrorze ubierania na spacer czy nie założyć Karolkowi go teraz na body i półśpiochy i mieć święty spokój tym bardziej że u nas już bardzo zimno a kombinezon się robi za mały...a drugi 74 marquity - kupiony okazjonalnie ale chyba niezbyt ciepły i pewnie się skuszę żeby odwiedzić 5-10-15... bo jak patrzę na ceny w sklepach - minimum 120-150 zł - to zdecydowanie dużo wg mnie !!!!
My kombinezonu nie mamy zadnego. Julek jak do tej pory dorobil sie jednej kurtki (kupionej na ebay za cale 3 eurosy;-)) i mysle ze dokupie mu spiwor do wozka i tym ulatwie sprawe bo po pierwsze jest cieply, po drugie latwiej i praktyczniej ubrac malucha w kurtalke i spodnie i wlozyc w spiwor niz w kombinezon a po trzecie posluzy na dluzej.My pewnie skusimy sie na ten pasujacy do naszego wozka bo tak nam najwygodniej (choc podobaja mi sie tez takie skorzane nieco w goralskim stylu:-))
reklama
Podziel się: