reklama
Hhehe :-):-):-)nie z HM - zimowy bedzie z HM, z Kapphalu, kosztowal 99zl minus 25% znizki, bo mam karte, wzielam rekawiczki jeszcze za 20 zeta i zaplacilam 97..rozmiar 68 to pewnie dlugo nie posnosi Mati ale jak przyjdzie zima to kupimy taki szary z HM juz upatzrylam sobie))
dzieki dziewczyny, jestem zadowolona z zakupow))
dzieki dziewczyny, jestem zadowolona z zakupow))
Ania fajne ciuszki:-) Szczegolnie czapka mi sie podoba - bo mam do nich slabosc i Julkowi zakupilam juz 2. A ogolnie to dawno juz niczego nowego nie kupilam (choc krece sie juz dosc dlugo kolo pewnych kapciuchow i chyba sie skusze;-))
A jedna z naszych czapek wyglada tak (dobrze,ze mielismy jeden chlodny weekend to moglam sie nacieszyc;-))
A jedna z naszych czapek wyglada tak (dobrze,ze mielismy jeden chlodny weekend to moglam sie nacieszyc;-))
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My też troszke ostatnio kupiliśmy....
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
cicha syna masz pierwsza klasa!!!!!!!!!!Czapka swietna...Wogole ubrany jest ze tak sie po polskiemu wyraze-Zajebiscie...:-)
Syla Twoje zakupy tez bajera...To sie Wojtus nam wystroi...
Syla Twoje zakupy tez bajera...To sie Wojtus nam wystroi...
Cudasy!!!!!to sie Mateuszek z Wojtusiem wystroili nam...oj będa tu nam podrywać nasze panieneczki
Aniu76- bardzo bardzo mi i meżowi spodobała sie czapka dla Mateuszka! suuuper!
Patrycjo- gzdie kupiłać i za ile(jesli można wiedzieć- te kozaczki;-)?
Aniu76- bardzo bardzo mi i meżowi spodobała sie czapka dla Mateuszka! suuuper!
Patrycjo- gzdie kupiłać i za ile(jesli można wiedzieć- te kozaczki;-)?
Patrycja, Kasia dziekujemy za komplementy:-)
Sylwia niezle 'troszke' ;-) A czapka uszanka na misiu odjazdowa! Juz widze w niej Wojtusia :-)
My mamy jedna uszanke ale taka prostsza i bardzo ja lubimy (no nie wiem jak Julek ale ja tak). Mamy tez do niej szalik i rekawiczki ale jeszcze nie mielismy szansy uzyc (szalika to z tego powodu ktory gdzies podala Sumka czyli braku szyi ha, ha...) A czapa tak wyglada na malym uzytkowniku - w oczekiwaniu na spacerek:
Sylwia niezle 'troszke' ;-) A czapka uszanka na misiu odjazdowa! Juz widze w niej Wojtusia :-)
My mamy jedna uszanke ale taka prostsza i bardzo ja lubimy (no nie wiem jak Julek ale ja tak). Mamy tez do niej szalik i rekawiczki ale jeszcze nie mielismy szansy uzyc (szalika to z tego powodu ktory gdzies podala Sumka czyli braku szyi ha, ha...) A czapa tak wyglada na malym uzytkowniku - w oczekiwaniu na spacerek:
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha koniecznie wklej wiecej zdjec synka...No co on ma za cud oczy..jak dwa wegielki...A w tym ubraniu no szok jak fajnie...taki facet prawdziwy...
Podziel się: