reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Hhehe :-):-):-)nie z HM - zimowy bedzie z HM, z Kapphalu, kosztowal 99zl minus 25% znizki, bo mam karte, wzielam rekawiczki jeszcze za 20 zeta i zaplacilam 97..rozmiar 68 to pewnie dlugo nie posnosi Mati ale jak przyjdzie zima to kupimy taki szary z HM juz upatzrylam sobie:)))
dzieki dziewczyny, jestem zadowolona z zakupow:)))

Dzięki dziewczyny za rady ale myslę ,że zdecyduję się na rozmiar 80 tak myslę po zmierzeniu Kuby ,że będzie dobrze. Ania76 ciuszki są fajowe:-)

Ania fajne ciuszki:-) Szczegolnie czapka mi sie podoba - bo mam do nich slabosc i Julkowi zakupilam juz 2. A ogolnie to dawno juz niczego nowego nie kupilam (choc krece sie juz dosc dlugo kolo pewnych kapciuchow i chyba sie skusze;-))

A jedna z naszych czapek wyglada tak (dobrze,ze mielismy jeden chlodny weekend to moglam sie nacieszyc;-))

cicha syna masz pierwsza klasa!!!!!!!!!!Czapka swietna...Wogole ubrany jest ze tak sie po polskiemu wyraze-Zajebiscie...:-)
Syla Twoje zakupy tez bajera...To sie Wojtus nam wystroi...:tak: :-D

Cudasy!!!!!to sie Mateuszek z Wojtusiem wystroili nam...oj będa tu nam podrywać nasze panieneczki:)
Aniu76- bardzo bardzo mi i meżowi spodobała sie czapka dla Mateuszka! suuuper!

Patrycjo- gzdie kupiłać i za ile(jesli można wiedzieć:zawstydzona/y:- te kozaczki;-)?

Patrycja, Kasia dziekujemy za komplementy:-)

Sylwia niezle 'troszke' ;-) A czapka uszanka na misiu odjazdowa! Juz widze w niej Wojtusia :-)

My mamy jedna uszanke ale taka prostsza i bardzo ja lubimy (no nie wiem jak Julek ale ja tak). Mamy tez do niej szalik i rekawiczki ale jeszcze nie mielismy szansy uzyc (szalika to z tego powodu ktory gdzies podala Sumka czyli braku szyi ha, ha...) A czapa tak wyglada na malym uzytkowniku - w oczekiwaniu na spacerek:

reklama
Do góry