reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
A oto co dzis kupilysmy:-)
Ale niestety na fotkach nie te kolory...:no: :eek:
Rajstopek i skarpetek nie wklejam ;-)

Zaczynam od pizamek..kupilam juz takie normalne...Bo pajace to sie szybkoooo male robia...Akurat trafilam na fajna przecene wiec wzielam trzy szt.Spodnie od nich juz w szafie schowane...
P1010099.JPG

a to bluza polarowa...tez taniocha :-D
P1010088_1.JPG

a to koszula-ogolnie mozna ja nosic sama ale ja kupilam pod kamizelke ktora jest nizej... i zeby bylo ladnie to kupione tez spodnie...

P1010092.JPG

P1010089.JPG

P1010095.JPG

no i body na ta zimote:-)

P1010097.JPG

w sobote chyba znowu lecimy na zakupy...;-)

oj a ja juz miesiac nie bylam na żadnych zakupach, nawet tych z urzedu jak to określa mój maż, ale jutro obiecał mi ze zabierze mnie do supermarketu jakiegoś, klapek włoże na noge i ruszam;)))ubranka fajowe patrycjo!

reklama
Mamoot super!!! Zwłaszcza butki powalają...ja tez lubię szyć ale jakoś ostatnie porządne szycie było ładnych parę lat temu - jak miałam czas...

Do góry