reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Fusik Ty jesteś z łodzi prawda a wiesz gdzie jest ptak ?tam też sa rzeczy dla maluszków z pewnością bo to jest prawie wszystko to samo co koło Warszawy
a właśnie Kasiu Ty byłaś kiedyś w centrum w Wólce?

reklama
Beatko wiem gdzie jest Ptak ( czy Rzgów) ale tam też nie jest najtaniej.... Byłam tam 2 tyg. temu i ceny są bardzo podobne do tych w mieście, np. kombinezoniki na zimę ok 140 zł, to tyle ile w Wójciku. Kupiłam z całego wypadu małemu skarpetki po 4 zł ( więc nic specjalnego) i kurteczkę za 29 zł - taka wiatróweczkę.

no coś TY? naprawde takie ceny?ja kupowałam komplety całe po 20zł
i kurteczkę tam kupiłam taką z kapturkiem tez za 20 tylko fakt ze sie nachodziłąm zeby poszukac bo wiadomo ze sa tez troche droższe a ja wole kupic wiecej rzeczy a tańszych
jak juz opanuje jak sie wkleja zdjęcia to pokaze Ci to kurteczke

ale jak bedziesz miała kiedys okazje to uwazam ze naprawde warto jest tam pare sklepów specjalnie dla takich maluchów i ceny wielokrotnie nizsze niz gdzie indziej
wiele stoisk które sa pod pałacem zaopatruje sie tam i porównywałam kiedys ceny bluzka tam=29zł a pod pałacem 80zł serio nic nie dodaje moze nie wszystko taka róznica ale napewno tam taniej

Jak tam zakupy dziewczyny...
mialam wkleic zakupy Matiego.to przedostatnie...i prezenty...
Macie kombinezony jessienn i zimowe?????

Aniu ja powiem wiecej. Moja "kruszynka" już nawet zdążyła wyrosnąć z kombinezonów które kupiłam :-D :-D :-D :-D :-D
Super zakupy i pachną mi H&M

reklama
Dzieki dziewczyny:))))Dzisiaj sprobuje wkleic kolejne, tylko musze zdjecia zrobic...
Sumka-dobrez ci pachnie, wszytko z H&M, ja jestm maniaczka H&M i prawie wszytsko tam Matiemu kupuje...
Widzialam fajny kombinezon wlasnie w H&M taki szary z misiem w srodku i w calosci, tzn bez odpinanych bucikow i chcilam kupic ale najwiekszy byl 68cm a to za maly, mi potrzebny na 74 albo nawet na 80cm..
W jakich roziarach macie kombinezony????
Kasiu - szlafroczek jeszcze ani razu nie zalozony, bo Mati wieczorem marudka jest i ubieranie znosi makabrycznie...
Sylwia -czekamy na zdjatka...

Do góry