reklama
Beatko wiem gdzie jest Ptak ( czy Rzgów) ale tam też nie jest najtaniej.... Byłam tam 2 tyg. temu i ceny są bardzo podobne do tych w mieście, np. kombinezoniki na zimę ok 140 zł, to tyle ile w Wójciku. Kupiłam z całego wypadu małemu skarpetki po 4 zł ( więc nic specjalnego) i kurteczkę za 29 zł - taka wiatróweczkę.
no coś TY? naprawde takie ceny?ja kupowałam komplety całe po 20zł
i kurteczkę tam kupiłam taką z kapturkiem tez za 20 tylko fakt ze sie nachodziłąm zeby poszukac bo wiadomo ze sa tez troche droższe a ja wole kupic wiecej rzeczy a tańszych
jak juz opanuje jak sie wkleja zdjęcia to pokaze Ci to kurteczke
i kurteczkę tam kupiłam taką z kapturkiem tez za 20 tylko fakt ze sie nachodziłąm zeby poszukac bo wiadomo ze sa tez troche droższe a ja wole kupic wiecej rzeczy a tańszych
jak juz opanuje jak sie wkleja zdjęcia to pokaze Ci to kurteczke
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Beata, nie byłam w Wólce, słyszałam o niej ale nie mamy samochodu więc nie damy rady tam jechać z Martą.
ale jak bedziesz miała kiedys okazje to uwazam ze naprawde warto jest tam pare sklepów specjalnie dla takich maluchów i ceny wielokrotnie nizsze niz gdzie indziej
wiele stoisk które sa pod pałacem zaopatruje sie tam i porównywałam kiedys ceny bluzka tam=29zł a pod pałacem 80zł serio nic nie dodaje moze nie wszystko taka róznica ale napewno tam taniej
wiele stoisk które sa pod pałacem zaopatruje sie tam i porównywałam kiedys ceny bluzka tam=29zł a pod pałacem 80zł serio nic nie dodaje moze nie wszystko taka róznica ale napewno tam taniej
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Kombinezonki już zakupione nawet dwa i mnóstwo polarkowych rzeczy, moge już sklep otworzyć tak ostatnio zaszalałam dodam jutro kilka zdjęć.
Fajny ten szlafroczek:-)
Fajny ten szlafroczek:-)
reklama
Dzieki dziewczyny)))Dzisiaj sprobuje wkleic kolejne, tylko musze zdjecia zrobic...
Sumka-dobrez ci pachnie, wszytko z H&M, ja jestm maniaczka H&M i prawie wszytsko tam Matiemu kupuje...
Widzialam fajny kombinezon wlasnie w H&M taki szary z misiem w srodku i w calosci, tzn bez odpinanych bucikow i chcilam kupic ale najwiekszy byl 68cm a to za maly, mi potrzebny na 74 albo nawet na 80cm..
W jakich roziarach macie kombinezony????
Kasiu - szlafroczek jeszcze ani razu nie zalozony, bo Mati wieczorem marudka jest i ubieranie znosi makabrycznie...
Sylwia -czekamy na zdjatka...
Sumka-dobrez ci pachnie, wszytko z H&M, ja jestm maniaczka H&M i prawie wszytsko tam Matiemu kupuje...
Widzialam fajny kombinezon wlasnie w H&M taki szary z misiem w srodku i w calosci, tzn bez odpinanych bucikow i chcilam kupic ale najwiekszy byl 68cm a to za maly, mi potrzebny na 74 albo nawet na 80cm..
W jakich roziarach macie kombinezony????
Kasiu - szlafroczek jeszcze ani razu nie zalozony, bo Mati wieczorem marudka jest i ubieranie znosi makabrycznie...
Sylwia -czekamy na zdjatka...
Podziel się: