patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ja tez troche ciuchow dostalam ...ale raczej wszystko (to co nowe) bylo w malych rozmiarach i noemi tego nie wynosila bo byly przeciez takie upaly ze tylko body sie przydawaly...Moja mama kupila mi tez piekna posciel od feretti i juz niedlugo bede mogla ja zalozyc...bo jak narazie noemi spi w kolysce...ale juz od przyszego miesiaca dostanie duze lozeczko bo przeprowadzamy sie an nowe mieszkanie...ostatni tesciowa zwozi mi ciuchy po swojego drugiego syna dzieciach...ale musze jejpowiedziec zeby darowala sobie bo tego to ja nie mam zamiaru jej zakladac...Moze i nielöadnie mowie ale te rzeczy to ani w moim guscie,w dodatku jakies takie powyciagane i wyblakle... :
Ja szczerze mowiac wole sama kupowac Noemi rzeczy bo kupie zawsze to co mi sie podoba...Np Noemi nie nosi juz wogole na dzien ani spiochow ani pajacy...lubie ja ubierac w spodenki,sukienki,dresiki...bardzo lubie ja gdy ubrana jest w rozowo czekoladoowych rzeczach ;D..
jak pytaja mnie czasami znajomi co kupic Noemi ..odpowiadam ze jakas grzechotke lub inna zabawke...Bo teraz wlasnie to jej sie przyda...
a oto kilka ciuszkow z ostatniej eskapady do miasta ...kilka jeszcze w praniu wiec nie bede juz wyciagac...Napewno zobaczycie Noemi w nich innym razem...
a wiec zaczynam od kurteczki...na jesien...niestety kolorki ciuszkow sa troche odbiegajace od realnych...
a to bluza od dresu..spodenki ma akurat ubrane Noemi ale spi wiec nie bede kabinowac,,,
a tu dresik...wypatrzylam go w H&M w dziale chlapiecym..ale tak mi sie spodobal kolorek ze nie moglam sie oprzec...
a to czapeczki...ta po prawej kupilam do dresiku...
a tu jeszcze jeden dresik...
jeszcze bluzeczka...
a to spodenki juz na chlodniejsze dni bo ocieplane...
i body...
Ja szczerze mowiac wole sama kupowac Noemi rzeczy bo kupie zawsze to co mi sie podoba...Np Noemi nie nosi juz wogole na dzien ani spiochow ani pajacy...lubie ja ubierac w spodenki,sukienki,dresiki...bardzo lubie ja gdy ubrana jest w rozowo czekoladoowych rzeczach ;D..
jak pytaja mnie czasami znajomi co kupic Noemi ..odpowiadam ze jakas grzechotke lub inna zabawke...Bo teraz wlasnie to jej sie przyda...
a oto kilka ciuszkow z ostatniej eskapady do miasta ...kilka jeszcze w praniu wiec nie bede juz wyciagac...Napewno zobaczycie Noemi w nich innym razem...
a wiec zaczynam od kurteczki...na jesien...niestety kolorki ciuszkow sa troche odbiegajace od realnych...
a to bluza od dresu..spodenki ma akurat ubrane Noemi ale spi wiec nie bede kabinowac,,,
a tu dresik...wypatrzylam go w H&M w dziale chlapiecym..ale tak mi sie spodobal kolorek ze nie moglam sie oprzec...
a to czapeczki...ta po prawej kupilam do dresiku...
a tu jeszcze jeden dresik...
jeszcze bluzeczka...
a to spodenki juz na chlodniejsze dni bo ocieplane...
i body...