reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja ksiazki za kazdym pobytem w pl. praktycznie kupuje...ale ostatanio nie czytam i tak sobie lezy juz z 8 szt. do przeczytana...ale u mnie to tak jest.... nic,dlugooo nic,a potem 4 na raz wciagne
Na zakupy mam tez duza chec wyskoczyc...mysle ze w przyszlym tyg. sie wybiore na takie duze :-)
Na zakupy mam tez duza chec wyskoczyc...mysle ze w przyszlym tyg. sie wybiore na takie duze :-)
z kisiazkami i u mnie podobnie..Teraz te remonty pochlonely mnie bez reszty. Jeszcze ogrod i relaks.
BYlismy dzis an zakupach kupilam sobie sukienke koronkowa i tunike zielona taka na szydelku robiona.
Kilka dupsow z ikei swieczki ramki kwiatka
BYlismy dzis an zakupach kupilam sobie sukienke koronkowa i tunike zielona taka na szydelku robiona.
Kilka dupsow z ikei swieczki ramki kwiatka
Baśka bardzo klasyczna listonoszka - o taka Listonoszka na Szaro cena 89.00 PLN
Ja czytam na potęgę. Korzystam z czytnika i jestem bardzo zadowolona
Ja czytam na potęgę. Korzystam z czytnika i jestem bardzo zadowolona
Kasia bardzo fajna listonoszka
a z czytnika tzn czytasz na ekranie tak? bo ja z kolei ostatnio mam takie zabieganie i trudności z koncentracją że przerzuciłam się na audiobooki, własnie kończę trylogię Czasu Trylogia czasu – Wikipedia, wolna encyklopedia - mlodzieżówka ale przyjemna odmiana po kilku ostatnich cięzkich kryminałach Krajewskiego (choć te ostatnie tez polecam)
a z czytnika tzn czytasz na ekranie tak? bo ja z kolei ostatnio mam takie zabieganie i trudności z koncentracją że przerzuciłam się na audiobooki, własnie kończę trylogię Czasu Trylogia czasu – Wikipedia, wolna encyklopedia - mlodzieżówka ale przyjemna odmiana po kilku ostatnich cięzkich kryminałach Krajewskiego (choć te ostatnie tez polecam)
patrycja24berlin
Mlodej kupilam dzis sandaly :-) sobnie bielizny troche i kosmetykow :-)
patrycja24berlin
No wiec jestem posiadaczka nowych jeansow,t-shirta ,kilku par stringow i butow o takich... :-)
reklama
patrycja24berlin
Mamootku u mnie sie okaze
Podziel się: