reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja mam taka z duza wstawka filcu i nic mi sie nie zmechacilo ... caly ... dodaje fotke...ja nosze bez tego paska ;)

A w PL. kupilam sobie taka marynareczke...rekawy 3/4...i o wiele bardziej zywy kolor niz ten w linku...
Reserved - V5762_2

do tego wyczailam sobie w mohito pasowny pasek w takim samym kolorku :-) i w top secret kupilam sobie chuste/apaczke w limonkowym kolorku :-) No i pol sklepu Ziaja wykupilam...Oczywiscie nawiedzilam Empik i moja ulubiona herbaciarnie :-) w odzywki z evelin tez jestem zaopatrzona ;)

Załączniki

• nowa-torebka-filc-wyprzedaz-1-165757_4.jpg
    nowa-torebka-filc-wyprzedaz-1-165757_4.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 43
Wow ale zakupowo sie zrobiło;) ja w Top Secret kupiłam sukienkę czarna elegancka a w Carry bluzkę w kolorze cappucino taka zwiewna;) a teraz juz bym chciała bardziej wiosenne zakupy zrobic;)

Baśka też dzisiaj oglądałam torebkę z filcu - na Internecie:-D Mam z filcu etui na czytnik, noszony w torebce, więc non stop o coś się ociera i jest super. No ale czas używania jest jeszcze krótki. Z torebkowych materiałów bardzo polecam alcantarę - mam torebkę - nic kompletnie się z nią nie dzieje

ja ostatnio zrobilam porzadki w szafkach/szafie i 3 wory ciuchow odstawilam do oddania. w szafie czystki..zbieram sie na mega zakupy.
przede wszystkim chce jakies fajne rurki jeansy!

Kasia na razie odpuściłam bo wyjazd się zbliża i mnóstwo innych zakupów...i na książki się czaję za ponad 2 stówki;) więc raczej książki niż torebka,daj znac jak ponosisz jak wrażenia :) a jaki model?

reklama
no Syla pewnie tez bym wziela- kurcze wlasnie malinowe kolorowe takie rurki bym chciala..moze dzis naciagne Adama na zakupy...:sorry2:

Do góry