reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja mam taka z duza wstawka filcu i nic mi sie nie zmechacilo ... caly ... dodaje fotke...ja nosze bez tego paska ;)

A w PL. kupilam sobie taka marynareczke...rekawy 3/4...i o wiele bardziej zywy kolor niz ten w linku...
Reserved - V5762_2

do tego wyczailam sobie w mohito pasowny pasek w takim samym kolorku :-) i w top secret kupilam sobie chuste/apaczke w limonkowym kolorku :-) No i pol sklepu Ziaja wykupilam...Oczywiscie nawiedzilam Empik i moja ulubiona herbaciarnie :-) w odzywki z evelin tez jestem zaopatrzona ;)

Załączniki

• nowa-torebka-filc-wyprzedaz-1-165757_4.jpg
    nowa-torebka-filc-wyprzedaz-1-165757_4.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 40
Wow ale zakupowo sie zrobiło;) ja w Top Secret kupiłam sukienkę czarna elegancka a w Carry bluzkę w kolorze cappucino taka zwiewna;) a teraz juz bym chciała bardziej wiosenne zakupy zrobic;)

Baśka też dzisiaj oglądałam torebkę z filcu - na Internecie:-D Mam z filcu etui na czytnik, noszony w torebce, więc non stop o coś się ociera i jest super. No ale czas używania jest jeszcze krótki. Z torebkowych materiałów bardzo polecam alcantarę - mam torebkę - nic kompletnie się z nią nie dzieje

ja ostatnio zrobilam porzadki w szafkach/szafie i 3 wory ciuchow odstawilam do oddania. w szafie czystki..zbieram sie na mega zakupy.
przede wszystkim chce jakies fajne rurki jeansy!

Kasia na razie odpuściłam bo wyjazd się zbliża i mnóstwo innych zakupów...i na książki się czaję za ponad 2 stówki;) więc raczej książki niż torebka,daj znac jak ponosisz jak wrażenia :) a jaki model?

reklama
no Syla pewnie tez bym wziela- kurcze wlasnie malinowe kolorowe takie rurki bym chciala..moze dzis naciagne Adama na zakupy...:sorry2:

Do góry