reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja mam taka z duza wstawka filcu i nic mi sie nie zmechacilo ... caly ... dodaje fotke...ja nosze bez tego paska
A w PL. kupilam sobie taka marynareczke...rekawy 3/4...i o wiele bardziej zywy kolor niz ten w linku...
Reserved - V5762_2
do tego wyczailam sobie w mohito pasowny pasek w takim samym kolorku :-) i w top secret kupilam sobie chuste/apaczke w limonkowym kolorku :-) No i pol sklepu Ziaja wykupilam...Oczywiscie nawiedzilam Empik i moja ulubiona herbaciarnie :-) w odzywki z evelin tez jestem zaopatrzona
A w PL. kupilam sobie taka marynareczke...rekawy 3/4...i o wiele bardziej zywy kolor niz ten w linku...
Reserved - V5762_2
do tego wyczailam sobie w mohito pasowny pasek w takim samym kolorku :-) i w top secret kupilam sobie chuste/apaczke w limonkowym kolorku :-) No i pol sklepu Ziaja wykupilam...Oczywiscie nawiedzilam Empik i moja ulubiona herbaciarnie :-) w odzywki z evelin tez jestem zaopatrzona
Załączniki
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wow ale zakupowo sie zrobiło ja w Top Secret kupiłam sukienkę czarna elegancka a w Carry bluzkę w kolorze cappucino taka zwiewna a teraz juz bym chciała bardziej wiosenne zakupy zrobic
Baśka też dzisiaj oglądałam torebkę z filcu - na Internecie Mam z filcu etui na czytnik, noszony w torebce, więc non stop o coś się ociera i jest super. No ale czas używania jest jeszcze krótki. Z torebkowych materiałów bardzo polecam alcantarę - mam torebkę - nic kompletnie się z nią nie dzieje
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja kupiłam malinowe rurki i kilka tshirtow oraz sukienkę i kozaki z zary z wyprzedaży no żal było nie brać z 599 na 99 przecenione.
reklama
Podziel się: