reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny podpowiedzcie gdzie kupić na Bartka taką przeciwdeszczową ale oddychającą kurtkę, najchętniej to 3 w 1 z podpinana bluzą/polarem ale może być i bez ale dobrej jakości, nie chodzi o taką gumową....a może ktoś ma do sprzedania-rozmiar ok 104?

reklama
Sylwia, byleby to nie były trampki, to na pewno pobiegasz. Śmiać mi się chce jak ktoś zaczyna jakiś sport/aktywność i kupuje topowe ubrania, obuwie. No chyba, że śpi na kasie ;-)
Pati - fajne!

A ja w Zakopanym kupiłam sobie nowe spodnie narciarskie :-) Wygodne, cieplutkie i zgrabne :-) I przecenione prawie o połowe.

Ja mam zamiar w Polsce sie teraz troche obkupic... Dzis weszlam w stare spodnie co nie moglam sie zapiac :-D Wiec sukces maly jest.... Ale za to wszystkie co teraz spodnie mam zaczynaja na dupie wisiec :-D Rozejze sie troche u mnie w miescie w galeri bo sa fajne sklepy ktorych nie ma w DE :)

reklama
ja się w sportowe ciuchy obkupiłam - tzn takie trekingowe bardziej...

a czy którać z Was lub znajomych ma torbę filcową? jak to się sprawdza, jak się nosi? spodobały mi sie wzory z bertoni bo tak ogólnie to ja nie przepadam za takimi nowinkami, raczej tradycjonalistką jestem....ale się zastanawiam

Do góry