dziewczyny podpowiedzcie gdzie kupić na Bartka taką przeciwdeszczową ale oddychającą kurtkę, najchętniej to 3 w 1 z podpinana bluzą/polarem ale może być i bez ale dobrej jakości, nie chodzi o taką gumową....a może ktoś ma do sprzedania-rozmiar ok 104?
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No fakt z tymi ubraniami to przesada a w końcu to ja na wsi mieszkam
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Baśka najlepiej to chyba na ciuchach w zalando tez są fajne
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja mam zamiar w Polsce sie teraz troche obkupic... Dzis weszlam w stare spodnie co nie moglam sie zapiac Wiec sukces maly jest.... Ale za to wszystkie co teraz spodnie mam zaczynaja na dupie wisiec Rozejze sie troche u mnie w miescie w galeri bo sa fajne sklepy ktorych nie ma w DE
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja wyruszam do mohito i top secret na łowy tylko u nas dzisiaj tak okropna pogoda ze nie wiem czy plan zostanie zrealizowany
reklama
ja się w sportowe ciuchy obkupiłam - tzn takie trekingowe bardziej...
a czy którać z Was lub znajomych ma torbę filcową? jak to się sprawdza, jak się nosi? spodobały mi sie wzory z bertoni bo tak ogólnie to ja nie przepadam za takimi nowinkami, raczej tradycjonalistką jestem....ale się zastanawiam
a czy którać z Was lub znajomych ma torbę filcową? jak to się sprawdza, jak się nosi? spodobały mi sie wzory z bertoni bo tak ogólnie to ja nie przepadam za takimi nowinkami, raczej tradycjonalistką jestem....ale się zastanawiam
Podziel się: