reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

dziewczyny podpowiedzcie gdzie kupić na Bartka taką przeciwdeszczową ale oddychającą kurtkę, najchętniej to 3 w 1 z podpinana bluzą/polarem ale może być i bez ale dobrej jakości, nie chodzi o taką gumową....a może ktoś ma do sprzedania-rozmiar ok 104?

reklama
Sylwia, byleby to nie były trampki, to na pewno pobiegasz. Śmiać mi się chce jak ktoś zaczyna jakiś sport/aktywność i kupuje topowe ubrania, obuwie. No chyba, że śpi na kasie ;-)
Pati - fajne!

A ja w Zakopanym kupiłam sobie nowe spodnie narciarskie :-) Wygodne, cieplutkie i zgrabne :-) I przecenione prawie o połowe.

Ja mam zamiar w Polsce sie teraz troche obkupic... Dzis weszlam w stare spodnie co nie moglam sie zapiac :-D Wiec sukces maly jest.... Ale za to wszystkie co teraz spodnie mam zaczynaja na dupie wisiec :-D Rozejze sie troche u mnie w miescie w galeri bo sa fajne sklepy ktorych nie ma w DE :)

reklama
ja się w sportowe ciuchy obkupiłam - tzn takie trekingowe bardziej...

a czy którać z Was lub znajomych ma torbę filcową? jak to się sprawdza, jak się nosi? spodobały mi sie wzory z bertoni bo tak ogólnie to ja nie przepadam za takimi nowinkami, raczej tradycjonalistką jestem....ale się zastanawiam

Do góry