reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
U mnie w planach zakupy rzeczy sportowych bo ze starych wyrosłam;) rozmiar mi sie zmienił.:-D no i kupiłam 2 sukienki oraz 2 pary balerinek, oliwkowe i białe.

pokaz jakies sukienki:-)
Ja musze sie tez wybrac na jakies zakupy... ostatanio to sobie tylko takie japonki kupilam ;-)

GLITTER SLIP SLOP

jeszcze sie czaje na stroje kapielowe... Mam nadzije ,ze chociaz jeden mi przypasuje..Ostatnio wlasnie od Hunkemöller dostalam dwa staniki i powiem Wam ,ze ejszcze takich "super zbierajacych cycek" nie mialam :-)

Monokini Twist

Bikinitop Multistripe - Alle Bademode - Bademode

Bandeau-Bikinitop Korall - Alle Bademode - Bademode

Bandeau-Bikinitop Noir 20’s

Triangel-Bikinitop Bond - Bikinitops - Bademode

Wszystkie z reserved na wyprzedaży były po 39 złoty a dzisiaj dokupilam 2 pary butów jedne czarne lakierki na niskim i takie miedziane na wysokim w outlecie łącznie dałam aż 25 zł;)

reklama
Do góry