reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylwia ja też obstawiam Decathlon i Tchibo ma fajne sportowe kolekcje- zwłaszcza jak już w przecenach są to można coś tanio wyczaić fajnego...

Sylwia, nie wiem jak u nas, ale w Tarnowie takie rzeczy ida jak ciepłe bułeczki albo jeszcze gorzej. Ja nie byłam, ale kuzynka mi opowiadała, jak pojechała, bo właśnie coś fajnego i w atrakcyjnych cenach chciała kupić, to już przed otwarciem był tłum ludzi a jak otworzyli, to ... po 5 minutach nic nie było - ludzie brali dosłownie garściami i przebierali na boczku... Albo brali jak leciało i potem pewnie na handel:dry:

o Lidlu mówiłyście? u nas w Lidlu tak samo - jak jest ciekawsza jakaś kolekcja to już przed otwarciem stoją, a jest tylko jeden. Czasami jeszcze teściowie moga coś w Wejherowie upolować bo trochę wolniej schodzi...

ja ostatanio kupilam sobie te spodnie jeansowe i ta bluzke i... zalalam sie winem na weekend czerwonym :-D ciekawe czy plamy wyjda bo jeszcze nie pralam :-D

Product Detail | H&M DE

Product Detail | H&M DE

No Syla moze looknij w H&M tam maja tez czesto fajne sportowe rzeczy teraz mi sie przypomialo i musze tez skoczyc cos wyrwac :-)

o looknijcie sobie w linka :)

Damen | Sportmode | H&M DE

reklama
Do góry