reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylwia ja też obstawiam Decathlon i Tchibo ma fajne sportowe kolekcje- zwłaszcza jak już w przecenach są to można coś tanio wyczaić fajnego...

Sylwia, nie wiem jak u nas, ale w Tarnowie takie rzeczy ida jak ciepłe bułeczki albo jeszcze gorzej. Ja nie byłam, ale kuzynka mi opowiadała, jak pojechała, bo właśnie coś fajnego i w atrakcyjnych cenach chciała kupić, to już przed otwarciem był tłum ludzi a jak otworzyli, to ... po 5 minutach nic nie było - ludzie brali dosłownie garściami i przebierali na boczku... Albo brali jak leciało i potem pewnie na handel:dry:

o Lidlu mówiłyście? u nas w Lidlu tak samo - jak jest ciekawsza jakaś kolekcja to już przed otwarciem stoją, a jest tylko jeden. Czasami jeszcze teściowie moga coś w Wejherowie upolować bo trochę wolniej schodzi...

ja ostatanio kupilam sobie te spodnie jeansowe i ta bluzke i... zalalam sie winem na weekend czerwonym :-D ciekawe czy plamy wyjda bo jeszcze nie pralam :-D

Product Detail | H&M DE

Product Detail | H&M DE

No Syla moze looknij w H&M tam maja tez czesto fajne sportowe rzeczy teraz mi sie przypomialo i musze tez skoczyc cos wyrwac :-)

o looknijcie sobie w linka :)

Damen | Sportmode | H&M DE

reklama
Do góry