reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dzieki ;-)

Syla ja czasami zapominam o Zalando...Wtedy zaczynam przegladac po jakims czasie i wszystko chce :-D Duzo fajnych rzeczy maja... i podoba mi sie to ,ze zamawiasz,kosztow przesylki nie placi sie,nie podoba sie odsylasz bez wysilku wielkiego :-) bo tylko spakowac spowrotem,nakleic naklejke,wskoczyc na poczte i gotowe...bez wypisywania,dodatkowych kosztow :-)

Podobnie jest w Tchibo, tylko płaci się za koszty przesyłki - generalnie, bo są też promocje - ze zwrotem/wymiana nie ma problemów

Kupilam: dwie bluzki,jeansy z dziurami :-D dwie pary butow,walizke,duperele jakies tam jezcze... po wszystkim wchodze do domu a tu zamiiast starej kanpy stoi nowa :-) mlodej buty te adidasy tez dzis dotarly...mega szybko :-)

W rozsadnej to nie mam co polecac :-D bo co mi sie widzi to zaraz splajtowac idzie :-D wpadly mi buty w oko ale 150 euro... spodnie 90 :-D i bluzka prawie 50... masakra :-D wiec ja tam cwicze w zwyklych bokserkach i jakies albo 3/4 legginsy czarne,albo mam takie spodnie dresowe dwie pary zaraz za kolano :-) w dlugich nie wyrabiam -za goraco :-D

reklama
Do góry