reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieki ;-)
Syla ja czasami zapominam o Zalando...Wtedy zaczynam przegladac po jakims czasie i wszystko chce Duzo fajnych rzeczy maja... i podoba mi sie to ,ze zamawiasz,kosztow przesylki nie placi sie,nie podoba sie odsylasz bez wysilku wielkiego :-) bo tylko spakowac spowrotem,nakleic naklejke,wskoczyc na poczte i gotowe...bez wypisywania,dodatkowych kosztow :-)
Syla ja czasami zapominam o Zalando...Wtedy zaczynam przegladac po jakims czasie i wszystko chce Duzo fajnych rzeczy maja... i podoba mi sie to ,ze zamawiasz,kosztow przesylki nie placi sie,nie podoba sie odsylasz bez wysilku wielkiego :-) bo tylko spakowac spowrotem,nakleic naklejke,wskoczyc na poczte i gotowe...bez wypisywania,dodatkowych kosztow :-)
patrycja24berlin
Kupilam: dwie bluzki,jeansy z dziurami dwie pary butow,walizke,duperele jakies tam jezcze... po wszystkim wchodze do domu a tu zamiiast starej kanpy stoi nowa :-) mlodej buty te adidasy tez dzis dotarly...mega szybko :-)
patrycja24berlin
jestem "bogatsza" o kolejne dwie pary butow i fajny szal
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja sie rozglądam za strojem do biegania możecie coś polecić w rozsądnej cenie?
patrycja24berlin
W rozsadnej to nie mam co polecac bo co mi sie widzi to zaraz splajtowac idzie wpadly mi buty w oko ale 150 euro... spodnie 90 i bluzka prawie 50... masakra wiec ja tam cwicze w zwyklych bokserkach i jakies albo 3/4 legginsy czarne,albo mam takie spodnie dresowe dwie pary zaraz za kolano :-) w dlugich nie wyrabiam -za goraco
reklama
Podziel się: