reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dzieki ;-)

Syla ja czasami zapominam o Zalando...Wtedy zaczynam przegladac po jakims czasie i wszystko chce :-D Duzo fajnych rzeczy maja... i podoba mi sie to ,ze zamawiasz,kosztow przesylki nie placi sie,nie podoba sie odsylasz bez wysilku wielkiego :-) bo tylko spakowac spowrotem,nakleic naklejke,wskoczyc na poczte i gotowe...bez wypisywania,dodatkowych kosztow :-)

Podobnie jest w Tchibo, tylko płaci się za koszty przesyłki - generalnie, bo są też promocje - ze zwrotem/wymiana nie ma problemów

Kupilam: dwie bluzki,jeansy z dziurami :-D dwie pary butow,walizke,duperele jakies tam jezcze... po wszystkim wchodze do domu a tu zamiiast starej kanpy stoi nowa :-) mlodej buty te adidasy tez dzis dotarly...mega szybko :-)

W rozsadnej to nie mam co polecac :-D bo co mi sie widzi to zaraz splajtowac idzie :-D wpadly mi buty w oko ale 150 euro... spodnie 90 :-D i bluzka prawie 50... masakra :-D wiec ja tam cwicze w zwyklych bokserkach i jakies albo 3/4 legginsy czarne,albo mam takie spodnie dresowe dwie pary zaraz za kolano :-) w dlugich nie wyrabiam -za goraco :-D

reklama
Do góry