reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Ooooooo, właśnie, gdzie będziecie rodzić? Ja będę się "pruć" razem z Klameczką :laugh: :laugh:
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dziewczyny chyba o tym pisza w temacie o porodzie
a ja ostatnio zaszalalam i kupilam:
dresik zgnilo zielony
jeansy
bluze welurowa w paseczki
super sliniaczek
kilka par kolorowych skarpeteczek
wszystko obfotografuje i sie pochwale ;D
a ja ostatnio zaszalalam i kupilam:
dresik zgnilo zielony
jeansy
bluze welurowa w paseczki
super sliniaczek
kilka par kolorowych skarpeteczek
wszystko obfotografuje i sie pochwale ;D
Dawaj dawaj Agatatje - ja tez mam sporo nowych ciuszków ..tylko net tak "szybki", ze gdy załącza ponad kilkanascie minut- tracę cierpliwosć i wyłaczam - ech - pech
a dostałam świetańskie cuszki od siostry z Anglii- odkad sie dowiedziała, ze jestem w ciaży sukcesywnie kupowała fatałaszki dla malutkiej- najpierw uniwersalne - a potem same słodziasy - rózowiutkie, z kwiatuszkami..- śmieszne tylko to, ze opisywała mi przez tel- i cieszyała sie bardzo, ze niedługo mi je przekaze..a tu..przed wyjazdem kolezanki dzwoni zabeczana, ze nie może znaleźć wielkiej torby, która przygotowała... : :-[ .. no coż muszę uzbroić sie w cierpliwosc..w lipcu bede je miała
a dostałam świetańskie cuszki od siostry z Anglii- odkad sie dowiedziała, ze jestem w ciaży sukcesywnie kupowała fatałaszki dla malutkiej- najpierw uniwersalne - a potem same słodziasy - rózowiutkie, z kwiatuszkami..- śmieszne tylko to, ze opisywała mi przez tel- i cieszyała sie bardzo, ze niedługo mi je przekaze..a tu..przed wyjazdem kolezanki dzwoni zabeczana, ze nie może znaleźć wielkiej torby, która przygotowała... : :-[ .. no coż muszę uzbroić sie w cierpliwosc..w lipcu bede je miała
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
dzisiaj dostalam niespodzianke, ktora zacmila chwilowo wlasnorecznie zrobione zakupy ;D
listonosz przyniosl paczke od mojej przyjaciolki z Polski, zupelnie nieoczekiwana paczke!!!!!
a w srodku bylo to:
taki slodzias, ze ja nie moge ;D
listonosz przyniosl paczke od mojej przyjaciolki z Polski, zupelnie nieoczekiwana paczke!!!!!
a w srodku bylo to:
taki slodzias, ze ja nie moge ;D
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
I kto powiedizial ze dla chlopczykow fajnych ubranek nie ma ;D Slodki misiaczek
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
pewnie, ze sa fajne rzeczy, trzeba sie naszukac, ale jak juz sie znajdzie to SUPER ;D
patrze na tego misiaka no i strasznie mi sie podoba, a na dodatek mozna prac w 60stopni!!!
dzidzie slodko wygladaja ubrane w takie cos
takiej niespodzianki to sie nie spodziewalam!
patrze na tego misiaka no i strasznie mi sie podoba, a na dodatek mozna prac w 60stopni!!!
dzidzie slodko wygladaja ubrane w takie cos
takiej niespodzianki to sie nie spodziewalam!
Agatko - superowe ubranko, taki misiaczek)))
Wczoraj kupilam sobie spodnie 3/4 oliwkowe w sekcji sportowej H&M, maja taki fajny sciagacz i troczek do zawiazywania!!!YUPIII
I dwie koszulki, tez nie ciazowe...
Bo jak obejrzalam ciazowe to mi sie nic nie podobalo i jakies takie wielkie byly te rzeczy..
Najwyzej bede chodzic troche z golym brzuchem....)))))
Wczoraj kupilam sobie spodnie 3/4 oliwkowe w sekcji sportowej H&M, maja taki fajny sciagacz i troczek do zawiazywania!!!YUPIII
I dwie koszulki, tez nie ciazowe...
Bo jak obejrzalam ciazowe to mi sie nic nie podobalo i jakies takie wielkie byly te rzeczy..
Najwyzej bede chodzic troche z golym brzuchem....)))))
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Aniu,ja tez mam te oliwkowe spodnie tylko długie,fajne są bo mozna je tez po ciązy nosić
Podziel się: