reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Rusalko - ja mam ten sam problem co Ty, wszytkie spodnie sa na mnie za krotkie..i jak juz znajde odpowiednio dlugie to od razu kupuje:))))

Widzialm dzisiaj fajne body w H&M z dlugim rekawe:dwupak zielone i takie w paski zielone - chyba kupie jak pojade na zakupy po weekendzie majowym, dzisiaj nie mailam sily stac w kolejce do kasy....

Ja już mam ciuszki (trochę od siostry męża, trochę kupiłam sama na aukcjach allegro - mają TAAAKIE piękne ciuszki angielskie, francuskie i z USA). Zamówiliśmy mebelki z Glucka. Kołderkę 4 pory roku firmy feretti (znakomita!) i z tej firmy pościel, a drugą z Klupsia. Mam leżaczek wibrujący Fisher-Price, karuzelkę z projektorem (wiem że to przesada, ale co tam!). Laktator (podobno bardzo dobra firma to Medela,a z niej najlepszy na 2 piersi - jeśli któras ma ochotę to prześlę www sklepu internetowego gdzie mają najtańszy). Wiecie to wszystko jest mega kosztowne... ale za to jakie śliczne. I teraz dopieroczuję że w moim życiu czekają mnie ogromne zmiany :)

Dziewczyny czy wasze nowo zakupione mebelki tez tak "smierdza" nowoscia tzn. drewnem itp. Nasze skrecone komody stoja juz dwa tygodnie a jeszcze ciagle jak wejde do sypialni i okno bylo caly dzien zamkniete to tak mocno czuc to drewno (a wlasciwie plyte czy sklejke bo to Ikea) ze hej. Poprasowane ciuchy powkladalam w torebki i trzymam je w otwartych szufladach by szybciej ten zapach uciekl ale mam wrazenie ze jest bardzo trwaly. Tez tak macie czy ja jestem przewrazliwiona albo moze dokonalismy zlego wyboru i mamy jakas cizka zapachowo serie :mad:

Ja lozeczko tez juz mam dawno skrecone i ustawione ale dawno wywietrzal ten zapach. Mam kilka mebli z Ikei w mieszkaniu ale nigdy tak nie bylo ich czuc, moze zerknijcie na jakies dane jakiego kleju uzyli? ::)

My też mamy meble z Ikei i nie zuważyłam, żeby ich zapach był dla nas męczący.. Jest O.K. Chyba jakis taki model Wam się trafił ;-)

moje tez..jakoś nie zauważyłam, by zbyt mocno "pachniały" nowoscia...no, ale moje łózeczko od marca stoi rozłożone ;D a i wózeczek u mamc i;) przy oknie:).
wczoraj kupiłam sobie dłuuugie spodnie dresowe- :)- jestem baardzo zadowolnona :)- a do tego bluze:)- mam teraz kompecik brazowy:)- sportowy

moja komoda pachnie drewnem, ale tak zwyczajnie, to raczej normalne przy meblach i nie ma co sie martwic :D

DZIEWCZYNY CZY KUPIŁYŚCIE ELEKTRONICZĄ NIANIĘ? JAKĄ MOŻECIE POLECIĆ, ŻEBY NIE BYŁO ZAKŁUCEŃ I O SPORYM ZASIĘGU?
:) :) :) :) :) :)

reklama
Do góry