reklama
Rusalko - ja mam ten sam problem co Ty, wszytkie spodnie sa na mnie za krotkie..i jak juz znajde odpowiednio dlugie to od razu kupuje)))
Widzialm dzisiaj fajne body w H&M z dlugim rekawe:dwupak zielone i takie w paski zielone - chyba kupie jak pojade na zakupy po weekendzie majowym, dzisiaj nie mailam sily stac w kolejce do kasy....
Widzialm dzisiaj fajne body w H&M z dlugim rekawe:dwupak zielone i takie w paski zielone - chyba kupie jak pojade na zakupy po weekendzie majowym, dzisiaj nie mailam sily stac w kolejce do kasy....
Nemezis
Fanka BB :)
Ja już mam ciuszki (trochę od siostry męża, trochę kupiłam sama na aukcjach allegro - mają TAAAKIE piękne ciuszki angielskie, francuskie i z USA). Zamówiliśmy mebelki z Glucka. Kołderkę 4 pory roku firmy feretti (znakomita!) i z tej firmy pościel, a drugą z Klupsia. Mam leżaczek wibrujący Fisher-Price, karuzelkę z projektorem (wiem że to przesada, ale co tam!). Laktator (podobno bardzo dobra firma to Medela,a z niej najlepszy na 2 piersi - jeśli któras ma ochotę to prześlę www sklepu internetowego gdzie mają najtańszy). Wiecie to wszystko jest mega kosztowne... ale za to jakie śliczne. I teraz dopieroczuję że w moim życiu czekają mnie ogromne zmiany
Dziewczyny czy wasze nowo zakupione mebelki tez tak "smierdza" nowoscia tzn. drewnem itp. Nasze skrecone komody stoja juz dwa tygodnie a jeszcze ciagle jak wejde do sypialni i okno bylo caly dzien zamkniete to tak mocno czuc to drewno (a wlasciwie plyte czy sklejke bo to Ikea) ze hej. Poprasowane ciuchy powkladalam w torebki i trzymam je w otwartych szufladach by szybciej ten zapach uciekl ale mam wrazenie ze jest bardzo trwaly. Tez tak macie czy ja jestem przewrazliwiona albo moze dokonalismy zlego wyboru i mamy jakas cizka zapachowo serie
moje tez..jakoś nie zauważyłam, by zbyt mocno "pachniały" nowoscia...no, ale moje łózeczko od marca stoi rozłożone ;D a i wózeczek u mamc i przy oknie.
wczoraj kupiłam sobie dłuuugie spodnie dresowe- - jestem baardzo zadowolnona - a do tego bluze- mam teraz kompecik brazowy- sportowy
wczoraj kupiłam sobie dłuuugie spodnie dresowe- - jestem baardzo zadowolnona - a do tego bluze- mam teraz kompecik brazowy- sportowy
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
DZIEWCZYNY CZY KUPIŁYŚCIE ELEKTRONICZĄ NIANIĘ? JAKĄ MOŻECIE POLECIĆ, ŻEBY NIE BYŁO ZAKŁUCEŃ I O SPORYM ZASIĘGU?
reklama
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
AHA, A CZY KUPIŁYŚCIE COŚ NA POPĘKANE SUTKI?
Podziel się: