reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Agatatje - po prostu - piękny!! z Twojego małego meżczyzny będzie maly niedźwiadek:)- tylko tulic i chrupac;)

co do spodni zamówiłam sobie dresik welurkowy brazowy- zamówiłam ponieważ - na długość żadne! na mnie nie były dobre- czyli- wszytkie ZA KRÓTKIE!!!!!!!!!!!..- to mój odwieczny problem:(..szyją mi na długosc 116 cm - po zew krawedzi ech..i beda w sobotę- OBY BYŁY!!! inaczej 3/4 7/8 ..bądx jakieś odpruwanie mankietów znowu:/

reklama
My w sobote jesteśmy na weselu i kupilismy dziś spodnie dla mnie, takie stosowne na taka okazję - troche szkoda sianka, ale cóż... żakiecik sprzed ciąży pasuje wiec generalnie jestem na sobote ubrana. do tego przy okazji nabyłam biustonosz do karmienia  w czarnym kolorze i w sobote zamierzam go włożyć!

W każdym razie jestem troche przygnębiona moimi rozmiarami - te spodnie wydaja mi sie ogormne... ale jak założe to nie jest tak źle ;D

Dzis kupiliśmy: podrzewacz do butelek, taki "termosik", żeby trzymał ciepło butelki, paklanki, proszek do białego Jelp i płatki mydlane :-)
Lubię patrzeć, jak ubywa mi z zaplanowanej listy zakupów :-)

A moj synus poki co bedzie mial taka oto malutka mini komode ;D Ma tez miejsce w duzej szafie, ktora mam tylko dla siebie ;)

A ja dzis wydalam 100 zl na ciuszki dla mojej Oliwki, bede miec jutro to w weekend wrzuce zdjecia :) Są słodziaste :D

Rusalko to masz zupelnie odwrotny problem od mojego hehe bo na mnie przewaznie spodnie sa za dlugie i jak sa jakos rozszerzane na dole, to po skroceniu kroj sie troche niestety zmienia.
Aska to masz podobna komode do mojej :D tylko ja jestem zdania ze za malo szaf u nas w domu. Mamy dwie wnekowe, z czego jedna totalnie zagracona, a poza tym mala szafke z moimi ciuchami, ktora peka w szwach wiec chyba jakies meble jeszcze do nas zawitaja.
Caloczekamy na dokumentacje zdjeciowa ;D

calo ciuszki przez net zamówiłaś?
Ja tez czekam na spioszki i kaftaniki jutro powinny dojść a jak nie ... to ja pokaże temu listonoszowi chyba pieska spuszcze. A tak wogóle dziewczyny liczyliscie mnie wiecej ile wydacie na wyprawkę? Albo na same ciuszki ile wam poszło?

Wyprawke taka dla niemowlaka juz mam - jakies 20 spiochow,20 kaftanikow, 15 bodziakow z dlugim i krotki i jakies 6 pajacy.
A teraz mam super zabawe z zaopatrywaniem mojej Oliwki z ciuszki na przyszlosc. Obok nas otwarli sklep z odzieza uzywana zachodnia i ja poluje na ciuszki z H&M i innych znanych marek a jest ich bardzooooooo duzo ;D
Wczoraj np.kupilam tez mojemu bratankowi kurteczke Adidasa na jesien nowiutenka :D

Ta mala komoda kosztowala mnie tylko 200zl , lozeczko 100 zl, materacyk 50, z wiekszych rzeczy to jeszcze kupilam fotelik do samochodu Hauck ok 220 zl + zaraz po porodzie kupuje wozek ok 1300zl ( moze mniej ) , laktator to tez nie byle wydatek (Avent) 120zl ...bedzie tego wszystkiego kilka tysiecy na 100%

reklama
Do góry