reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Sliczny kwiatek
Dostalam wlasnie laktator Avent i stwierdzam jest to dla mnie skomplikowana maszyneria łózeczko złozylam i czekam na komode ( a raczej komodke bo jest strasznie malutka ) Dobrze ze wczesniej kupilam te meble bo zanim zapach nowosci z nich wywietrzeje to akurat miesiac minie
Dostalam wlasnie laktator Avent i stwierdzam jest to dla mnie skomplikowana maszyneria łózeczko złozylam i czekam na komode ( a raczej komodke bo jest strasznie malutka ) Dobrze ze wczesniej kupilam te meble bo zanim zapach nowosci z nich wywietrzeje to akurat miesiac minie
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Dziewczyny, wklejajcie zdjęcia, chwalcie się tym co kupiłyście dla swoich skarbów, zawsze się coś podpatrzy
Meble dziecięce w wątku "pokoik" pozdrawiam
Meble dziecięce w wątku "pokoik" pozdrawiam
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
Klamka, dobra aluzja z tym kwiatkiem :laugh: :laugh: :laugh:
aska outada
Nareszcie, przyszly spodnie z Bebefield ! ;D
Sa idealne, w koncu cos wygodnego i bede miala co ubrac na Swieta ! W maju napewno zamowie kolejne
Sa idealne, w koncu cos wygodnego i bede miala co ubrac na Swieta ! W maju napewno zamowie kolejne
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
aska, spodnie śliczne, bardzo ładnie i szczuplutko w nich wygladasz )
aska outada
Dzieki dziewczyny, a Eliaszek to juz ponad 2 kg chlopa do tego mnie ginekolog "pocieszyl" podajac statystyki cesarskich ciec. W szpitalu w ktorym bede rodzic wykonuje sie ich 40% !!!!!! Nawet dostali upomnienie z Ministerstwa ze troche to za duzo, ja nie chce cesarki buuuuu ((
reklama
No NO - Asiu - Modelka ciążowa- ..a gdzie się ten Eliaszek tam miesci?
co do statystyk - hmm.. we wrześniu jak rodziła moja bardzo dobra koleżanka - to na 11 rodzacych - tylko dwie - siłami natury ( w tymn i ona ..reszta 9 cesarskich cęc- mimo iż moj gin jest zwolennikiem naturalnego porodu
co do statystyk - hmm.. we wrześniu jak rodziła moja bardzo dobra koleżanka - to na 11 rodzacych - tylko dwie - siłami natury ( w tymn i ona ..reszta 9 cesarskich cęc- mimo iż moj gin jest zwolennikiem naturalnego porodu
Podziel się: