reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

ach - Klamko - kwiatuszek oczywista - śliczniuni!

tak teraz zerknęłąm na suwaczek - ześwirował:/ i idzie w tył..ech..jak sie nie uspokoi- wstawię nowy ;)

reklama
Sliczny kwiatek :)

Dostalam wlasnie laktator Avent i stwierdzam jest to dla mnie skomplikowana maszyneria ;) łózeczko złozylam i czekam na komode ( a raczej komodke bo jest strasznie malutka ) Dobrze ze wczesniej kupilam te meble bo zanim zapach nowosci z nich wywietrzeje to akurat miesiac minie :D

Dziewczyny, wklejajcie zdjęcia, chwalcie się tym co kupiłyście dla swoich skarbów, zawsze się coś podpatrzy :)
Meble dziecięce w wątku "pokoik" pozdrawiam

Nareszcie, przyszly spodnie z Bebefield ! ;D

Sa idealne, w koncu cos wygodnego i bede miala co ubrac na Swieta ! W maju napewno zamowie kolejne ;)

Dzieki dziewczyny, a Eliaszek to juz ponad 2 kg chlopa :o do tego mnie ginekolog "pocieszyl" podajac statystyki cesarskich ciec. W szpitalu w ktorym bede rodzic wykonuje sie ich 40% !!!!!! Nawet dostali upomnienie z Ministerstwa ze troche to za duzo, ja nie chce cesarki buuuuu :(((

reklama
No NO - Asiu - Modelka ciążowa:)- ..a gdzie się ten Eliaszek tam miesci?:)
co do statystyk - hmm.. we wrześniu jak rodziła moja bardzo dobra koleżanka - to na 11 rodzacych - tylko dwie - siłami natury :mad:( w tymn i ona:) ..reszta 9 cesarskich cęc- mimo iż moj gin jest zwolennikiem naturalnego porodu :p

Do góry