reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

BB, wiadomosci na babyboom dochodza, nawet odpisalam ;D
co do prania to narazie pralam z mala iloscia proszku, 60stopni z dodatkowym plukaniem, a potem prasowalam :D

a tutaj nasza komodka:
komoda.jpg

a tu zapakowana pierwsza szuflada ;D
komodasrodek.jpg

a to na komodce postawil maz.......
komodaipiwko.jpg

reklama
Agatatje widze, ze przygotowania pelna para no i w rezultacie bardzo fajny, taki przytulny kacik macie :)
Chyba tez sie zabiore z pranie i prasowanie ale ulozyc to i tak nie bede miala gdzie bo dopiero w maju eksmisja meza no i ustawianie mebelkow (ktorych tez swoja droga jeszcze nie mamy).
No i dobrze, ze tego ostatniego zdjecia nie widzial moj maz bo bylby bardzo zazdrosny ;D

no kurde wlaczyl mi sie jakis instynkt wicia gniazda i nie moge usiedziec tylko bym prala prasowala, robila zakupy i ukladala po szafkach, w niedziele sklepy sa zamkniete, ale inaczej to chyba bym juz wozek miala tak mnie nosi hehe

a mezowi pokaz fotke, moze sie przejedzie do Belgii i ci pralinki przywiezie ;D

Agatatje, jeszcze raz stwierdzam , slicznie i w moim guscie ;)

Ja kupuje mala komodke, z czterema szufladami ale polowe mniejsza od twojej, maluszek bedzie mial sporo miejsca w mojej duuuzej szafie , ktora poki co zajmuje sama :)

Agatko -sliczny kacik i komoda super!!!
I juz cala wypelniona:)))
Oj instynkt gniazdka na calego:))))
Mi sie tez wlaczyl, chodze sprzatam, przekladam , kombinuje...
Prac i prasowa bede jakos pod koniec maja:)))Juz sie doczekac nie moge:)))

Agatatje, zakupowe szaleństwo doyczy zakupów dla dzieciaczków a nie "browara" na szafce :D
Proponuje Ci założyć wątek "moje mieszkanie i rodzina" lub coś w tym stylu :))

reklama
bardzo ładnie urządzony pokoik Agatatje - jak będę miała wszytko na swoim miejscu - to też sie pochwalę :)-
w piątek byliśmy na kolejnych zakupkach - i kupiliśmy przewijak, szczoteczkę i grzebyczek, recznik kąpielowy - cudo - muszę cyknąc fotki - , gruszkę do noska, butelkę i smoczek - nuk, ..a sobie :)- wkłady do szpitala..i dziś chciałabym skiknąć po 2-gą koszulę do szpitala taką do karmienia:)

Do góry