reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja lubie tez serie W5 z lidla...uzywam chusteczek cytrynowych-te mokre,tabsy do zmywarki,plyn do szyb mialam,rozne srodki czystosci ...
A co do plynow to ja lubie ten ich zapach po sciagnieciu...z czasem sie ulatnia...ale posciel to wlasnie kocham taka swieza,pachnaca :)

reklama
Zadzwonila do mnie kumpela ,zebym jutro pomogla jej wybrac jakas kieckie na wesele wiec bede miala nordica na miescie ;) no i przy okazji pewnie i sobie cos kupie :)

No to się muszę do Lidla wybrać. A do prania też używam płynów.

A ja jestem zaopatrzona w dwa nowe komplety bielizny :-) Efekt wczorajszego wyjścia do Intimissimi.

Pati, cos nie moge znaleźć z necie tych moich kompletów. Bo jeden jest gładki biały, co by nic nie odbijało się na cienkiej bluzce.
Drugi też tym razem biały (bo miałam niedobór białej bielizy na lato), ale za to z haftem richelieu i pastelową koronką.

reklama
brzmi slicznie!

my jutro jedziemy na mlae zakupki...ale tu ja chce sobie cos kupic---jakies sweterki/bluzeczki/tuniczke/moze getry/rajstopy. i buty...ciekawe co z tego wyjzie.

Do góry